• NextPrevious

De bijbel van de Nederlandse keukenVan Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Bekijk alles van

Janneke Vreugdenhil

Kies uitvoering
Aantal
33.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Productinformatie

Auteur
Janneke Vreugdenhil
Uitgever
Carrera
Taal
Nederlands
ISBN
9789048847341
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
10/12/2020
Aantal pagina's
496
Formaat
218 x 162 x 45 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken