• NextPrevious

De bijbel van de Nederlandse keuken

Bekijk alles van

Janneke Vreugdenhil

Kies uitvoering
Aantal 1
14.99
Dit product is online uitverkocht. Probeer het in jouw Bruna.

Samenvatting

Samenvatting
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Productinformatie

Auteur
Janneke Vreugdenhil
Uitgever
Carrera
Taal
Nederlands
ISBN
9789048847358
Productsoort
eBook
Uitvoering
eBook
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
10/12/2020
Aantal pagina's
748
Formaat
0 x 0 x 0
Lees meer...

De nieuwste eBooks

Bekijk alles Ontdek de nieuwste eBooks van dit moment. Zo mis je niets.

Laatst bekeken