• NextPrevious

De Nederlandse keuken/ Dutch cuisine

Bekijk alles van

Francis van Arkel

Kies uitvoering
Aantal
12.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
De Nederlandse keuken/ Dutch Cuisine - alle recepten staan in het Nederlands en in het Engels vermeld. Een authentieke zondagse soep, zelfgemaakte kroketten of een goede stamppot- In dit boekje staan veel typisch Nederlandse warme en koude, zoete en hartige gerechten, die de moeite van het bereiden meer dan waard zijn. Puur koken, geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekker en degelijk eten voor de hele familie-ouderwets gezellig! Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschriften en schreef diverse kookboeken. Francis is daarnaast werkzaam als foodstyliste en heeft een zelfstandige praktijk waarin zij voedingsadviezen geeft. Van het vorige boekje van Francis van Arkel, Amuses, werden al meer dan 15.000 exemplaren verkocht. An authentic Sunday soup, home-made croquettes, a proper stew and more-this book has recipes for many typical Dutch dishes. Hot and cold, sweet and savoury, they'll more than repay your efforts. It's pure, uncomplicated cooking that makes tasty and solid eating for the entire family - traditional and gezellig! Francis van Arkel develops recipes for cookery magazines and has written several cookery books. Francis also works as a food stylist and has her own business giving nutritional advice. Her last book, Amuses, sold more than 15,000 copies.

Productinformatie

Auteur
Francis van Arkel
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Taal
Meerdere talen
ISBN
9789059204720
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenMeerdere talen boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
6/14/2006
Aantal pagina's
96
Formaat
248 x 207 x 13 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken