Escape Room Paperback

Escape Room
 

Samenvatting

Meer dan tien maanden heb ik op dit moment gewacht. En nu staat Het voor me, in levenden lijve. Ik schud Het de hand. En Het heeft geen idee wie ik ben. Ik moet me inhouden om niet teveel naar Het te kijken. Het is gewoon...Meer Escape Room Lees meer

Product Informatie

Auteur

Maren Stoffels

Taal

Nederlands

Uitgever

Leopold

ISBN

9789025873974

Productsoort

Boek

Categorie

Young adult

Leeftijd

15+

Verschenen

oktober 2017

Pagina's

240

Formaat

216 x 140 x 20 mm

Samenvatting

Meer dan tien maanden heb ik op dit moment gewacht. En nu staat Het voor me, in levenden lijve. Ik schud Het de hand. En Het heeft geen idee wie ik ben. Ik moet me inhouden om niet teveel naar Het te kijken. Het is gewoon...Meer Escape Room Lees meer

Paperback
240 pagina's
€ 14 99
eBook € 9,99

Bekijk alles van Maren Stoffels
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Meer dan tien maanden heb ik op dit moment gewacht. En nu staat Het voor me, in levenden lijve. Ik schud Het de hand. En Het heeft geen idee wie ik ben. Ik moet me inhouden om niet teveel naar Het te kijken. Het is gewoon een speler, net als die andere drie. Vier vrienden geven zich op voor een Escape Room. In dit spel moeten ze binnen zestig minuten zien te ontsnappen uit een kamer. Maar wat gebeurt er als de persoon die hen opsluit helemaal niet van plan is hen te laten gaan? Een van de jongeren is het doelwit. Maar wie?


Product Informatie

Auteur

Maren Stoffels

Taal

Nederlands

Uitgever

Leopold

ISBN

9789025873974

Productsoort

Boek

Categorie

Young adult

Leeftijd

15+

Verschenen

oktober 2017

Pagina's

240

Formaat

216 x 140 x 20 mm

Beoordelingen

‘Escape Room’- Maren Stoffels4 / 5

Klasse!

Het boek leest enorm lekker weg. Binnen drie uurtjes zat ik op de laatste pagina. Er zijn weinig personages waardoor je als schrijver het je soms moeilijk maakt om een spannende, onverwachte ontknoping te realiseren. Hierin is Stoffels wel degelijk geslaagd! De ontknoping was zowel spannend als onverwacht. Vergeleken met eerdere boeken van Maren Stoffels, is dit boek zeker een outsider. Maar ik hoop -met mijn hele hart- dat hij dat niet blijft!

De hoofdstukken zijn ingedeeld in een vast patroon. Steeds is een van de vier vrienden ‘aan het woord’. Afgewisseld door korte stukken vanuit het perspectief van de dader. In eerste instantie was ik steeds een beetje in de war wie wie nu was, maar dit was al snel opgelost.

Al met al kan ik Maren Stoffels enkel complimenteren met Escaperoom. Een fijne leeservaring op het gebied van de Nederlandse YA literatuur.
Ik geef Escaperoom vier verdiende sterren.


4 / 5

Zenuwslopend

Waar ik in het begin aan moest wennen was dat alle vier de personages hun eigen lettertype hadden (ze wisselen elkaar af per hoofdstuk), ik vond het niet per se nodig, ik merkte dat ik toch steeds naar de naam moest kijken en niet een lettertype linkte aan een persoon. Het wende gelukkig wel en toen zag ik het gewoon niet meer. Het verhaal leest namelijk heerlijk vlot. De vaart zit er goed in en de hoofdstukken zijn lekker kort.
Escape Room is een erg spannende jeugd-/YA-thriller, waarin de spanning natuurlijk al zit in het doen van een escape room, maar het alleen nog maar spannender wordt door het feit dat het niet de bedoeling is dat ze eruit komen én dat hun vriendschap zwaar onder druk komt te staan. Je beleeft iedere zenuwslopende seconde mee in dit spannende verhaal!


5 / 5

Pak jij die éne kans?

Ik vond Escape Rooms erg leuk om te doen. Nou kijk ik toch een beetje met andere ogen naar een Escape Room!

4 vrienden gaan naar een Escape Room. Ze moeten binnen 60 minuten uit de kamer ontsnappen. Maar wat als degene die de Escape Room organiseert niet van plan is om hen te laten gaan? Wat als 1 van de vier vrienden het doelwit is van dit spel?

WAT ALS JE ÉÉN KANS HAD, ÉÉN MOGELIJKHEID OM ALLES WAT JE OOIT WILDE, TE GRIJPEN IN DAT ÉNE MOMENT. DAN ZOU JIJ DIE KANS TOCH OOK NIET LATEN LOPEN??

Wat een geweldig boek! Zelden lees ik een boek in 2 dagen uit. Deze wel dus.
De verhaallijn begint met 4 vrienden. Ieder hoofdstuk is van 1 persoon. Het is mooi in verschillende lettertypen geschreven. Die lettertypen ‘lees’ ik als een handschrift, hierdoor krijg ik een beetje een beeld per persoon. Er voegen zich 2 personen toe naarmate het boek vordert.
Dat er iets staat te gebeuren in de Escape Room maakt de kaft wel helemaal duidelijk.
Maar het waarom en hoe kwam ik echt pas richting het einde achter.

Erg verrassende wendingen. Leuk geschreven.
Heerlijk om te lezen!
*****

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Escape Room
Escape Room
Maren Stoffels
Paperback  240 paginas
1499