• NextPrevious

Eten koken (ge)zonder

Bekijk alles van

M. den Hartog-de Weijer

Kies uitvoering
Aantal
17.95
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Meg heeft een eigen praktijk in Houten en in Amstelveen, en geeft les in gezondheid, voeding en psyche. Steeds meer mensen blijken last te hebben van voedselintoleranties en allergieën, en ook candida komt veel voor. Omdat Meg als hobby koken heeft, ontwikkelde ze tal van eenvoudig te bereiden recepten die heerlijk en gezond zijn, ook als je geen gluten, tarwe, melkproducten of kippenei meer mag. Meg geeft vaak aan het einde van het recept nog allerlei variaties en tips, en stimuleert de lezer om ook zelf op ontdekking te gaan en te gaan experimenteren.Geen nood dus als je iets niet meer mag eten! Dit boek wijst de weg hoe je ook zónder bepaalde ingrediënten nog verrukkelijke gezonde maaltijden kunt bereiden!Eet smakelijk!Meg den Hartog-de Weijer is gediplomeerd klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeute, en is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van gezondheid en voeding. Daarnaast bekwaamde ze zich in de Levend Bloed Analyse en behaalde ook het diploma Psycho-Neuro-Immunologie. Omdat gezondheid, ziekte en voeding ook samenhangen met de psyche, volgde ze de opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.G. Jung.

Productinformatie

Auteur
M. den Hartog-de Weijer
Uitgever
Symbolon
Taal
Nederlands
ISBN
9789076277912
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenKinderboekenInformatieve boekenKookboeken
Leeftijd
13 en ouder
Verschijningsdatum
10/4/2007
Aantal pagina's
160
Formaat
221 x 150 x 15 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken