Kinderboeken

Leuke kinderboeken koop je bij Bruna. Van voorleesboeken en de eerste AVI-boekjes tot aan de leukste boeken voor tieners en pubers. Wij hebben een groot assortiment kinderboeken voor alle leeftijden.

De nieuwste kinderboeken

Bekijk alle nieuwe kinderboeken Onze nieuwe kinderboeken in één overzicht. Zo heb jij ze altijd als eerste in huis, of geef ze als cadeau.
Alfabet Leer de oneindige mogelijkheden van het alfabet kennen in dit prachtige boek vol verrassingen, en houd de dief tegen! Bekijk nu
Alfabet - Charlotte Dematons

Doeboeken

Aan de slag met deze leuke doeboeken. We hebben doeboeken voor jong en oud.

Leerzame kinderboeken

Is je kind leergierig en wilt het graag alles weten? Bekijk hier het overzicht met leerzame boeken.

Voorleesboeken

Bekijk alle voorleesboeken De leukste voorleesboekjes in één overzicht. Welk boek kies jij?
Moppereend Een mopperboek om vrolijk van te worden! Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen. Tenminste... dat vindt zij. Bestel nu
moppereend

Kinderboeken Top 10

Bekijk de Top 10 Wij hebben de meest populaire kinderboeken van dit moment voor jou op een rij gezet.

Laatst bekeken

Van kinderboeken krijg je eigenlijk nooit genoeg: van het voorleesverhaaltje voor het slapengaan tot het spannende boek onder je kussen. Of je nu op zoek bent naar klassiekers zoals de kinderboeken van Annie M.G. Schmidt of Roald Dahl óf als je juist de nieuwste Harry Potter zoekt, je vindt ze hier allemaal. Leuke kinderboeken koop je bij Bruna. Wij hebben een grote collectie piraten- en prinsessen boeken in ons assortiment, voorleesboeken voor de allerkleinsten en boeken voor begrijpend lezen. Net als knutselboeken, weetjesboeken, prentenboeken, voorleesboeken, stripboeken, rijmpjes, sprookjesboeken en nog veel meer. Oftewel een groot assortiment kinderboeken voor alle leeftijden. AVI lezen Als je ouders een kinderboek voor je uitkiezen, zorg dan dat ze weten wat je precies leuk vindt. Hoe moeilijk het kinderboek is, kunnen ze zien aan het AVI-niveau. Dan kiezen ze nooit een boek dat veel te makkelijk is. De moeilijkheidsgraad van kinderboeken wordt dus uitgedrukt in AVI-niveaus. Door boeken op het juiste niveau te kiezen, kan elk kind op zijn eigen tempo leren lezen. Per basisschoolgroep zijn er twee AVI-niveaus: M voor midden en E voor eind. Een kinderboek met niveau M4 bijvoorbeeld, kan een gemiddeld kind halverwege groep 4 lezen. En een boek met niveau E4 op het einde van het jaar. Bestel kinderboeken online De beste kinderboeken bestel je bij bruna.nl. Kies je favoriete boek en plaats de bestelling. Als je voor 23.00 uur bestelt is de kans groot dat je jezelf morgen in een totaal andere wereld waant waar Harry Potter de held is. Lees je liever Jip en Janneke, De Gorgels, of iets anders? Dat kan ook, want in onze online shop vindt je de leukste en beste kinderboeken.