Kinderboeken

Leuke kinderboeken koop je bij Bruna. Van voorleesboeken en de eerste AVI-boekjes tot aan de leukste boeken voor tieners en pubers. Wij hebben een groot assortiment kinderboeken voor alle leeftijden.

Kinderboeken Top 10

Bekijk de Top 10 Wij hebben de meest populaire kinderboeken van dit moment voor jou op een rij gezet.

De nieuwste kinderboeken

Bekijk alle nieuwe kinderboeken Onze nieuwe kinderboeken in één overzicht. Zo heb jij ze altijd als eerste in huis, of geef ze als cadeau.
Logboek van Theo Thorbecke De beste vriend van Bram Botermans is Theo. Theo mag Brams levensverhaal opschrijven. Vol tekeningen en net zo grappig! Bestel nu

Leerzame boeken

Bekijk alle leerzame boeken Is je kind leergierig en wilt het graag alles weten? Bekijk hier het overzicht met weetjesboeken.
Speuren naar wilde dieren + kartonnen zaklamp Met de zaklamp kan er samen gezocht worden naar de afgebeelde dikgedrukte woorden. Zo lees je samen interactief een boek. Bestel nu

Voorleesboeken

Bekijk alle voorleesboeken De leukste voorleesboekjes in één overzicht. Welk boek kies jij?
En nu slapen! De vrienden Haas en Vos verzinnen de mooiste bedtijdverhalen. Ze nemen lezers mee vissen, sleeën in de lente door de bloesemsneeuw en houden in de zomer een winterslaap. Bestel nu
En nu slapen!

Boeken voor een aantrekkelijke prijs

Onderstaande titels zijn tijdelijk in prijs verlaagd, of zijn alleen bij Bruna extra voordelig verkrijgbaar!
Korting op 'De offers' Krijg nu €4,99 korting met kortingscode 90410824. Actie is geldig t/m 31 januari 2020. Bestel nu

Laatst bekeken

Bekijk onze nieuwe folder Cadeaus voor onder de kerstboom Bekijk nu
Folder Kerst

Van kinderboeken krijg je eigenlijk nooit genoeg: van het voorleesverhaaltje voor het slapengaan tot het spannende boek onder je kussen. Of je nu op zoek bent naar klassiekers zoals de kinderboeken van Annie M.G. Schmidt of Roald Dahl óf als je juist de nieuwste Harry Potter zoekt, je vindt ze hier allemaal.

Leuke kinderboeken koop je bij Bruna. Wij hebben een grote collectie piraten- en prinsessen boeken in ons assortiment, voorleesboeken voor de allerkleinsten en boeken voor begrijpend lezen. Net als knutselboeken, weetjesboeken, prentenboeken, voorleesboeken, stripboeken, rijmpjes, sprookjesboeken en nog veel meer. Oftewel een groot assortiment kinderboeken voor alle leeftijden.

AVI lezen
Als je ouders een kinderboek voor je uitkiezen, zorg dan dat ze weten wat je precies leuk vindt. Hoe moeilijk het kinderboek is, kunnen ze zien aan het AVI-niveau. Dan kiezen ze nooit een boek dat veel te makkelijk is. De moeilijkheidsgraad van kinderboeken wordt dus uitgedrukt in AVI-niveaus. Door boeken op het juiste niveau te kiezen, kan elk kind op zijn eigen tempo leren lezen. Per basisschoolgroep zijn er twee AVI-niveaus: M voor midden en E voor eind. Een kinderboek met niveau M4 bijvoorbeeld, kan een gemiddeld kind halverwege groep 4 lezen. En een boek met niveau E4 op het einde van het jaar.

Bestel kinderboeken online
De beste kinderboeken bestel je bij bruna.nl. Kies je favoriete boek en plaats de bestelling. Als je voor 23.00 uur bestelt is de kans groot dat je jezelf morgen in een totaal andere wereld waant waar Harry Potter de held is. Lees je liever Jip en Janneke, De Gorgels, of iets anders? Dat kan ook, want in onze online shop vindt je de leukste en beste kinderboeken.