Kinderboeken

Leuke kinderboeken koop je bij Bruna. Van voorleesboeken en de eerste AVI-boekjes tot aan de leukste boeken voor tieners en pubers. Wij hebben een groot assortiment kinderboeken voor alle leeftijden.

Kinderboeken Top 10

Bekijk de Top 10 Wij hebben de meest populaire kinderboeken van dit moment voor jou op een rij gezet.

De nieuwste kinderboeken

Bekijk alle nieuwe kinderboeken Onze nieuwe kinderboeken in één overzicht. Zo heb jij ze altijd als eerste in huis, of geef ze als cadeau.
Gedonder met de Grieken In het vierde deel van auteur-illustrator Gary Northfield over de grappige zebragladiator Julius Zebra zijn de Oude Grieken aan de beurt. Bestel nu
Gedonder met de Grieken

Leerzame boeken

Bekijk alle leerzame boeken Is je kind leergierig en wilt het graag alles weten? Bekijk hier het overzicht met weetjesboeken.
Het briljante boek om binnen dingen te doen Verveel je nooit meer thuis met dit boek vol hilarische feitjes, spelletjes en bezigheden. Bestel nu
Het briljante boek vol dingen om binnen te doen

Voorleesboeken

Bekijk alle voorleesboeken De leukste voorleesboekjes in één overzicht. Welk boek kies jij?
Dinootje Dinootje gaat naar een gewone school met echte kinderen. Dat zorgt voor de aardigste T-Rex van de wereld weleens voor knotsgekke avonturen! Bestel nu
Dinootje de kleine T-Rex

Laatst bekeken

Costa Brava Als Irene van Hout erachter komt dat haar man Jacco haar heeft bedrogen met een ander, breekt een moeilijke tijd aan. Bestel nu
Costa Brava - Linda van Rijn

Van kinderboeken krijg je eigenlijk nooit genoeg: van het voorleesverhaaltje voor het slapengaan tot het spannende boek onder je kussen. Of je nu op zoek bent naar klassiekers zoals de kinderboeken van Annie M.G. Schmidt of Roald Dahl óf als je juist de nieuwste Harry Potter zoekt, je vindt ze hier allemaal.

Leuke kinderboeken koop je bij Bruna. Wij hebben een grote collectie piraten- en prinsessen boeken in ons assortiment, voorleesboeken voor de allerkleinsten en boeken voor begrijpend lezen. Net als knutselboeken, weetjesboeken, prentenboeken, voorleesboeken, stripboeken, rijmpjes, sprookjesboeken en nog veel meer. Oftewel een groot assortiment kinderboeken voor alle leeftijden.

AVI lezen
Als je ouders een kinderboek voor je uitkiezen, zorg dan dat ze weten wat je precies leuk vindt. Hoe moeilijk het kinderboek is, kunnen ze zien aan het AVI-niveau. Dan kiezen ze nooit een boek dat veel te makkelijk is. De moeilijkheidsgraad van kinderboeken wordt dus uitgedrukt in AVI-niveaus. Door boeken op het juiste niveau te kiezen, kan elk kind op zijn eigen tempo leren lezen. Per basisschoolgroep zijn er twee AVI-niveaus: M voor midden en E voor eind. Een kinderboek met niveau M4 bijvoorbeeld, kan een gemiddeld kind halverwege groep 4 lezen. En een boek met niveau E4 op het einde van het jaar.

Bestel kinderboeken online
De beste kinderboeken bestel je bij bruna.nl. Kies je favoriete boek en plaats de bestelling. Als je voor 23.00 uur bestelt is de kans groot dat je jezelf morgen in een totaal andere wereld waant waar Harry Potter de held is. Lees je liever Jip en Janneke, De Gorgels, of iets anders? Dat kan ook, want in onze online shop vindt je de leukste en beste kinderboeken.