21.99
2 - 3 Werkdagen
Auteur en barbequegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale BBQ-scene. Met fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbequeën dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecueën en grillen.
- meer dan 750 full colour foto's
- meer dan 50 technieken
- meer dan 100 recepten
- talloze handige tips voor zowel de gevorderde als de beginnende barbequer
- meer dan 750 full colour foto's
- meer dan 50 technieken
- meer dan 100 recepten
- talloze handige tips voor zowel de gevorderde als de beginnende barbequer
- : Steven Raichlen
- : Xander Uitgevers
- : 9789045213644
- : Nederlands
- : Hardcover
- : 352
- : mei 2017
- : 1357
- : 238 x 214 x 35 mm.
- : Algemene kookkunst en recepten
- : Vlees, Barbecue, Kookboek