Handboek fondsenwerving
Handboek fondsenwerving
Handboek fondsenwerving
Handboek fondsenwerving
29.95

Tijdelijk niet voorradig

Non-profit worden steeds afhankelijker van fondsenwerving… Een concrete handleiding om geld binnen te halen via fondsenwerving… Door de terugtredende overheid en minder subsidies is voor non-profits een professionele fondsenwerving van levensbelang. Maar hoe ga je hiermee aan de slag en hoe zorg je dat fondsenwerving rendabel is? Het Handboek Fondsenwerving leert je op een effectieve manier fondsen te werven en is geschreven door een van de nestors op het gebied van fondsenwerving. Eerst leert u wat geefmotieven zijn, waar mensen geld aan uitgeven en wat de trends en ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving zijn. Vervolgens gaat u aan de slag gaan met fondsenwerving. Via een uitgebreid tienstappenplan leert u een professionele fondsenwerving op te zetten en een fondsenwervingsbeleid te ontwikkelen. Aan de orde komen de diverse vormen van fondsenwerving zoals sponsoring, donateurswerving, giftencampagnes, evenementen als loterijen, benefietconcerten, collectes, sportwedstrijden, etc. Als afsluiting vijftig tips die van pas kunnen komen bij uw fondsenwervingsactiviteiten en in de praktijk van onschatbare waarde zijn gebleken. Dit boek is een must voor non-profits die serieus aan de slag willen met fondsenwerving.
Door de terugtredende overheid en minder subsidies is voor non-profits een professionele fondsenwerving van levensbelang. Maar hoe ga je hiermee aan de slag en hoe zorg je dat fondsenwerving rendabel is?

Het Handboek Fondsenwerving geeft antwoord op deze vraag en leert u op een effectieve manier fondsen te werven.

Eerst leert u wat geefmotieven zijn, waar mensen geld aan uitgeven en wat de trends en ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving zijn.

Vervolgens gaat u aan de slag gaan met fondsenwerving. Via een uitgebreid tienstappenplan leert u een professionele fondsenwerving op te zetten en een fondsenwervingsbeleid te ontwikkelen.

Als afsluiting vijftig tips die van pas kunnen komen bij uw fondsenwervingsactiviteiten en in de praktijk van onschatbare waarde zijn gebleken.

Het Handboek Fondsenwerving is een absolute must wanneer u aan de slag wilt met fondsenwerving.

OVER DE AUTEUR MAERTEN VERSTEGEN
Dit boek is geschreven door een pionier op het gebied van fondsenwerving. Drs. Maerten Verstegen was arts en oud-directeur van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Hij ontdekte al heel vroeg de mogelijkheden van fondsenwerving. Later heeft Maerten Verstegen het Instituut voor Sponsoring en Fondsenwerving opgezet, de branchevereniging voor de lokaal wervende doelen. Zij jarenlange ervaring heeft hij neergelegd in dit boek.

0 | 0