Het leven van een loser 3 - Bekijk het maar! Gebonden

Het leven van een loser 3 - Bekijk het maar!
 

Samenvatting

Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Er valt niets meer aan hem te verbeteren. Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven. Alleen moet iemand dat ook even uitleggen aan zijn vader. Die denkt namelijk nog...Meer Het leven van een loser 3 - Bekijk het maar! Lees meer

Product Informatie

Auteur

Jeff Kinney

Taal

Nederlands

Uitgever

De Fontein

ISBN

9789026195396

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Het leven van een loser

Deel van reeks

3

Categorie

Leesboeken

Leeftijd

10-12

Verschenen

februari 2011

Pagina's

224

Formaat

221 x 27 x 27 mm

Vertaler

Hanneke Majoor

Samenvatting

Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Er valt niets meer aan hem te verbeteren. Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven. Alleen moet iemand dat ook even uitleggen aan zijn vader. Die denkt namelijk nog...Meer Het leven van een loser 3 - Bekijk het maar! Lees meer

Gebonden
224 pagina's
€ 15 50
eBook € 9,99

Bekijk alles van Jeff Kinney
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Er valt niets meer aan hem te verbeteren. Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven. Alleen moet iemand dat ook even uitleggen aan zijn vader. Die denkt namelijk nog steeds dat hij een echte vent van zijn zoon kan maken: goed in teamsport en andere mannendingen als kamperen. Bekijk het maar!, denkt Bram en hij wordt reservedoelman in het voetbalelftal. In de zomer dreigen zijn ouders Bram naar een militair zomertrainingskamp te sturen. Daar kunnen ze een echte man van hem maken. Bram beseft dat hij geen keuze heeft: een volwassen man worden of slachtoffer worden van keiharde militairen. Hoe moet hij dit nu weer aanpakken?


Product Informatie

Auteur

Jeff Kinney

Taal

Nederlands

Uitgever

De Fontein

ISBN

9789026195396

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Het leven van een loser

Deel van reeks

3

Categorie

Leesboeken

Leeftijd

10-12

Verschenen

februari 2011

Pagina's

224

Formaat

221 x 27 x 27 mm

Vertaler

Hanneke Majoor

Beoordelingen

‘Het leven van een loser 3 - Bekijk het maar!’- Jeff Kinney5 / 5

Recensie

Stuk voor stuk leuke boeken. Ik kocht deel 1 en had hem in een dag uit. Mijn broertje van 11 die lezen haat vind deze boeken helemaal geweldig. Er zit humor in en het leest gewoon ontzettend makkelijk weg. Zelf vind ik dat het boeken zijn voor alle leefdtijden.
Bram maakt in elk boek ook weer steeds wat anders mee maar de boeken sluiten wel op elkaar aan. Kort om een GEWELDIG boek!!


4 / 5

Recensie

Na het vorige boek van Jeff Kinney ?Vette pech?, zelf al opvolger van 'Het leven van een loser', krijgen we met dit boek een verwacht vervolg op dit bijzonder fijn jeugdboektrilogie. Een onverwachte invalshoek, een meeslepend en zeer inleefbaar verhaal waar de jongeren van vandaag wel degelijk een zeer herkenbaar gegeven zullen in vinden, op een vlotte manier gebracht. Het verhaal van een jongen die wel degelijk niet veel plezier beleeft in zijn leven. Hij voelt zichzelf een loser, een kerel die het niet kan vinden in het milieu waarin hij leeft. Herkenbaar, wanneer je elke dag wordt betrokken in een wereld die niet de jouwe is, waar de 'vrienden' op school alles doen om er 'cool' uit te zien, stoer doen, en je vaak ook 'mishandelen', onder woorden en soms onder daden. Het is moeilijk je in stand te houden, mentaal en fysisch. Bram ziet het echt niet meer zitten, want onder de druk van zijn eigen vader moet hij wel snel zien te bewijzen dat hij wel degelijk een stoere kerel aan het worden is. Wanneer ze voorzien om hem eens een deftige opleiding te laten genieten in een militair kamp, dan is het wel zeer duidelijk dat er heel snel iets moet gaan gebeuren, op risico van het echte werk op de neus te krijgen. Ook deze keer krijgen we de stoere en minder stoere zaken op papier door de notities in een dagboek. Hij slaagt erin om zijn eigen belevenissen en gevoelens toe te vertrouwen aan dit boek. Een gegeven dat niet zo evident is, want een dagboek is toch geen stoer gegeven voor mannen en jongens. Maar dank zij dit boek kan hij zijn avonturen beter kanaliseren en zijn belevenissen toevertrouwen aan de lezers... en het worden helse beschrijvingen, die ons allen op een zeer concrete wijze weten te betrekken in situaties en belevenissen die voor een groot deel een realiteit uitmaken van heel wat jongeren van vandaag, en die hier op een eigen manier kunnen gedeeld worden. Zeer meeslepend boek, dat een meerwaarde brengt aan de lezer, zowel in het houden van het lezen alsook in de herkenbaarheid van eigen belevenissen in een boek dat wel degelijk bewijst dat men de jongeren beter begrijpt.


5 / 5

Recensie

Dit boek is echt té grappig !

Er zitten een soort strips in !

als je verdrietig bent, en je leest dit boek ben je gelijk weer vrolijk


5 / 5

Recensie

. Het verhaal van een jongen die wel degelijk niet veel plezier beleeft in zijn leven. Hij voelt zichzelf een loser, een kerel die het niet kan vinden in het milieu waarin hij leeft. Herkenbaar, wanneer je elke dag wordt betrokken in een wereld die niet de jouwe is, waar de 'vrienden' op school alles doen om er 'cool' uit te zien, stoer doen, en je vaak ook 'mishandelen', onder woorden en soms onder daden. Het is moeilijk je in stand te houden, mentaal en fysisch. Bram ziet het echt niet meer zitten, want onder de druk van zijn eigen vader moet hij wel snel zien te bewijzen dat hij wel degelijk een stoere kerel aan het worden is. Wanneer ze voorzien om hem eens een deftige opleiding te laten genieten in een militair kamp, dan is het wel zeer duidelijk dat er heel snel iets moet gaan gebeuren, op risico van het echte werk op de neus te krijgen. Ook deze keer krijgen we de stoere en minder stoere zaken op papier door de notities in een dagboek. Hij slaagt erin om zijn eigen belevenissen en gevoelens toe te vertrouwen aan dit boek. Een gegeven dat niet zo evident is, want een dagboek is toch geen stoer gegeven voor mannen en jongens. Maar dank zij dit boek kan hij zijn avonturen beter kanaliseren en zijn belevenissen toevertrouwen aan de lezers... en het worden helse beschrijvingen, die ons allen op een zeer concrete wijze weten te betrekken in situaties en belevenissen die voor een groot deel een realiteit uitmaken van heel wat jongeren van vandaag, en die hier op een eigen manier kunnen gedeeld worden. Zeer meeslepend boek, dat een meerwaarde brengt aan de lezer, zowel in het houden van het lezen alsook


1 / 5

Recensie

Ik heb dit boek gelezen, en het is inderdaad echt heel grappig! Mensen die mijn recentie lezen, ik raad jullie dit boek echt aan om te lezen, hoor! Jeff Kinney heeft ook al schreven : Bekijk het maar (Dit boek), Het leven van een loser (de rode versie), Niet te doen (de paarse versie) en daar na komt een hondenleven, de gele versie.
Met veel groetjes, Ava!

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Het leven van een loser 3 - Bekijk het maar!
Het leven van een loser 3 - Bekijk het maar!
Jeff Kinney
Gebonden  224 paginas
1550