Het ultieme pastaboek
Het ultieme pastaboek
Het ultieme pastaboek
Het ultieme pastaboek
Nederlands
256

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore

0 | 0

  • : 9789048320738
  • : Nederlands
  • : Paperback
  • : 256
  • : februari 2023
  • : 1084
  • : 282 x 218 x 16 mm.
  • : Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels