Hete kolen compleet
Hete kolen compleet
Hete kolen compleet
Hete kolen compleet
36.99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht

In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!

- Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
- Met 25 nieuwe recepten (ook vegetarisch!) en meer dan 100 recepten in totaal

Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.

0 | 0

  • : Leonard Elenbaas, Jeroen Hazebroek
  • : Fontaine Uitgevers
  • : 9789464043099
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 352
  • : april 2024
  • : 1524
  • : 272 x 222 x 35 mm.
  • : Algemene kookkunst en recepten; Koken met specifieke apparatuur; Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten; Koken/eten per ingrediënt: kip en ander pluimvee; Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks; Kookkunst / eten en drinken etc.