Keukenkruiden van A tot Z
Keukenkruiden van A tot Z
Keukenkruiden van A tot Z
Keukenkruiden van A tot Z
Nederlands
120
10.95
In deze handige gids vind je een compleet overzicht van A tot Z van alle keukenkruiden. Voor elk kruid krijg je uitgebreide informatie over: - De belangrijkste botanische en medicinale eigenschappen - Het gebruik in de keuken: welk kruid past bij welke gerechten? Gebruik ik een bepaald kruid beter vers of gedroogd? - Zelf kweken: praktische tips voor de verzorging en de oogst Kortom, een onmisbaar naslagwerk dat thuishoort in iedere keuken!

4 | 0

  • : Henning Seehusen
  • : Centrale Uitgeverij Deltas
  • : 9789044761061
  • : Nederlands
  • : Paperback
  • : 120
  • : juni 2021
  • : 163
  • : 185 x 120 x 10 mm.
  • : Koken/eten per ingrediënt: kruiden, specerijen, olie en azijn; Kookkunst / eten en drinken etc.; Traditionele geneeskunde en kruidengeneesmiddelen