#LaatsteVlog Gebonden

Wat als je offline wilt maar online móét blijven?

#LaatsteVlog
 

Samenvatting

Wat als je offline wilt maar online móét blijven? Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt...Meer #LaatsteVlog Lees meer

Product Informatie

Auteur

Carry Slee

Taal

Nederlands

Uitgever

Carry Slee

ISBN

9789048839377

Productsoort

Boek

Categorie

Leesboeken , Bruna Top 100

Leeftijd

13+

Verschenen

augustus 2017

Pagina's

208

Formaat

220 x 149 x 23 mm

Samenvatting

Wat als je offline wilt maar online móét blijven? Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt...Meer #LaatsteVlog Lees meer

Gebonden
208 pagina's
€ 14 99

Bekijk alles van Carry Slee
 • Gratis verzending vanaf € 20
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Wat als je offline wilt maar online móét blijven? Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt Noud uit voor lafaard. Behalve Roos die stiekem verliefd op hem is. Om te bewijzen dat hij geen watje is gaat Noud met hulp van Roos vloggen en haalt extreme stunts uit. Tegelijkertijd ziet Roos haar fijne leventje veranderen wanneer de dochter van haar stiefvader bij hen komt wonen. Waarom doet die ineens zo bitchy en wil ze steeds geld lenen? Roos en Noud komen erachter dat ze verstrikt is geraakt in enge praktijken. Er is maar een manier om alles te bewijzen: het maken van een laatste vlog die de wereld zal veranderen... Lees #LaatsteVlog, de nieuwe spannende jeugdroman van Carry Slee! Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht.

Product Informatie

Auteur

Carry Slee

Taal

Nederlands

Uitgever

Carry Slee

ISBN

9789048839377

Productsoort

Boek

Categorie

Leesboeken , Bruna Top 100

Leeftijd

13+

Verschenen

augustus 2017

Pagina's

208

Formaat

220 x 149 x 23 mm

Beoordelingen

‘#LaatsteVlog’- Carry Slee4 / 5

Actueel

Gijs, Jesse en Noud zijn dikke vrienden die samen in de klas zitten. Gijs heeft een knipperlichtrelatie met Femke, als heethoofd zijnde maakt hij het nogal gauw uit, en Femke is beste vriendinnen met Roos.
Als er brand uitbreekt in Gijs zijn slaapkamer en Noud, die erbij is en in paniek raakt, hem niet uit de brand redt, keren Gijs, Jesse en de rest van de klas zich tegen hem.
Roos heeft medelijden met Noud (en is stiekem al jaren verliefd op hem) en biedt aan hem te helpen zijn naam te zuiveren. Ze gaan een YouTube filmpje opnemen wat moet laten zien dat hij geen watje is. Maar wat Noud kan kunnen Gijs en Jesse beter vinden ze, dus ook zij beginnen een vlog met gewaagde filmpjes. Ze gaan alleen wel erg ver met hun stunts…
Ondertussen komt de stiefzus van Roos bij haar wonen. Susan heeft duidelijk problemen en als Roos erachter komt wat voor problemen, besluit ze die met hulp van Noud te gaan oplossen. Niet geheel zonder gevaar…

Met #LaatsteVlog heeft Carry Slee weer een heel realistisch en actueel jeugdboek geschreven. Onderwerpen als social media en vloggen, maar ook de gevaarlijke kant van het internet, zoals grooming komen aan bod.
Een verhaal met een duidelijke boodschap, verpakt in een heel spannend verhaal met stoere, (over)moedige tieners die levensecht overkomen en die ieder hun eigen tienerproblemen hebben op gebied van vriendschap en in de liefde. Herkenbaar voor iedere tiener en daardoor erg aansprekend vermoed ik. Een échte Carry Slee; vlot, aangrijpend en uit het leven gegrepen!


5 / 5

WAT EEN GAAF BOEK!

WAT EEN LEUK BOEK IS DIT!
Eigenlijk wil je het boek in 1 keer uit lezen.

De onderwerpen zijn heel diverse en van deze tijd vooral met het vloggen. Ik denk dat veel jongeren zich zullen herkennen in de onderwerpen. Want het zijn thema's die iedereen wel mee maakt of iemand kent die dat heeft meegemaakt.

De schrijfstijl vind ik goed, omdat je het zo weg leest en in 1 keer zou willen uit lezen. Je wilt zo graag weten hoe het afloopt. Dat ik uren achter elkaar aan het lezen was en niet kon stoppen met lezen.

De hoofdpersonen in het boek zijn Roos en Noud.
Roos is creatief, want ze bewerkt foto's van zichzelf. Ze is ook een beetje verlegen, want ze durft niet over alles wat te zeggen.
Noud is heel sportief en stoer. Hij traint voor de marathon in New York. Hij is best stoer, maar hij laat zijn vriend in een noodsituatie stikken. Dat deed hij, omdat hij bang was. Iedereen vind hem daarna een lafaard. Hoe gaat hij dat recht zetten?

De hoofdpersonen hebben om hun heen ook nog vrienden, familie en klasgenootjes die in het boek een rol spelen.

Tot aan het einde blijft het spannend!

Ik zou zeggen lees het boek allemaal!

Esmée Janson (14 jaar)


5 / 5

Het boek dat je in een keer wil uitlezen

Het boek van Carry slee is weer een echte topper, ik heb het boek als een van de eersten mogen lezen en ik moet zeggen ookal ben ik al 20 ik zat zo vast gegrepen aan dit boek . Wat een spanningen onverwachte wendingen heeft dit boek. Naud en Gijs zijn beste vrienden tot het in eens mis gaat. Iedereen vind noud een lafaard behalve roos die stiekem verliefd op noud is. In het boek zie je vriendschappen die stranden en nieuwe vriendschappen die ontstaan. Een realistische boek met een best hevig onderwerp maar zeker een aanrader!


5 / 5

Verrassend en spannend!

Noud en Gijs zijn twee sportieve vrienden die samen een droom hebben, het lopen van de marathon van New York. Maar dan … neemt Noud een beslissing waardoor Gijs niets meer met hem te maken wil hebben. Het gaat als een lopend vuurtje door de school dat Noud een echte sukkel is.
Er is echter één persoon die hem wel steunt: Roos. Een klasgenote die hem eigenlijk wel heel erg leuk vindt. Zij helpt hem met het idee om vlogs te maken met gevaarlijke stunts, zodat hij kan laten zien dat hij geen lafaard is. In de tussentijd zijn er ook veel veranderingen bij Roos. Zij krijgt een stiefzus, Suzan, die iedere keer geld wil lenen maar Roos niet terug betaald. Omdat Roos nieuwsgierig is waar ze al dit geld voor nodig heeft gaat ze samen met Noud op onderzoek uit. Suzan blijkt in situaties terecht te zijn gekomen waar ze zelf de uitweg niet meer ziet. Noud en Roos besluiten haar te helpen maar de oplossing is moeilijker dan ze dachten.
Alles kan je vinden in het verhaal: verdriet, hoop, pijn, woede, onschuld, liefde en vooral vriendschap. De schrijfstijl van Carry Slee is zo levendig dat je het verhaal in wordt getrokken en het zelf helemaal beleefd. Het taalgebruik in het boek is net zoals wij, tieners, nu gebruiken, hip, alledaags en modern. Tot slot is de kaft ook nog eens vernieuwend, fantastisch en vol van kleur. Zeker aan te raden voor meiden die eens wat anders willen dan een standaard boek!
Vanaf ca. 12 jaar.

Gwenn Vergeer


5 / 5

spannend tot op de laatste bladzij

#laatstevlog is het nieuwste boek van Carry Slee. Meteen vanaf hoofdstuk 1 is het enorm spannend en word je in het verhaal mee gezogen. Het boek gaat over vriendschappen die stuk gaan en vriendschappen die ontstaan, geheimen en leugens die langzaam aan het licht komen en laten zien dat niet altijd alles is zoals het lijkt. Door de vele karakters in het boek, hun dialogen en denkbeelden is het net of je in het hoofd kruipt van de personages en voelt wat hun voelen. Doordat er meerdere hoofdpersonages zijn zie je hoe bepaalde gebeurtenissen verschillende uitwerkingen kunnen hebben en op verschillende manier word opgepakt door dat iedereen zijn eigen persoonlijkheid heeft. Het boek is een echte aanrader en laat jongeren zien dat je er nooit alleen voor staat, ook is het een mooie bewustwording van wat er kan gebeuren als je jong bent en hoe je er mee om kan gaan. Een echte topper!!!
Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
#LaatsteVlog
#LaatsteVlog
Carry Slee
Gebonden  208 paginas
1499