Menokilo's - Het kookboek
Menokilo's - Het kookboek
Menokilo's - Het kookboek
Menokilo's - Het kookboek
Nederlands
176
29.50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Gewichtstoename en de overgang gaan vaak hand in hand – en dat is volstrekt normaal. Veel vrouwen worstelen hiermee en vinden het moeilijk om hun veranderende lichaam te aanvaarden. Meer nog: ze gaan net meer eten of grijpen naar suiker of alcohol om zichzelf te troosten en stellen zo hun gezondheid nog meer op de proef. Hart- en bloedvatziekten, een hoge bloeddruk en diabetes liggen op de loer…

In Het Menokilo’s Kookboek bundelt menopauzeconsulent Leen Steyaert 50 recepten voor een gezond gewicht tijdens en na de overgang. Wat niet hetzelfde is als een ideale lijn – het omarmen van je veranderende lichaam is de eerste stap in deze nieuwe levensfase. Met deze smaakvolle recepten geef je je lichaam wat het nodig heeft en hou je je gewicht onder controle.

Het Menokilo’s Kookboek is de opvolger van de bestseller Menokilo’s.

Leen Steyaert is gespecialiseerd verpleegkundig orthomoleculair. Ze is de eerste Vlaamse menopauzeconsulent en borstweefseltherapeut. Ze is auteur van meerdere gezondheidsboeken die al duizenden vrouwen in België en Nederland hebben geïnspireerd om zelf hun gezondheid in handen te nemen.

0 | 0