• NextPrevious

Sous-Vide

Bekijk alles van

Bas Robben

Kies uitvoering
Aantal
30.95
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in z'n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden. Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Bas Robben
Uitgever
Good Cook B.V.
Taal
Nederlands
ISBN
9789461432230
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKooktechnieken & ApparatuurKeukenapparatuur kookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
10/10/2019
Aantal pagina's
280
Formaat
288 x 228 x 28 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken