• NextPrevious

Vleesbijbel

Kies uitvoering
Aantal
29.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met een zeer brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Gertjan KiersBas van Wijngaarden
Uitgever
Carrera
Taal
Nederlands
ISBN
9789048833337
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Reeksnaam
Kookbijbels
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenBasis kookboek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
3/20/2017
Aantal pagina's
496
Formaat
217 x 163 x 45 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken