Vuur
Vuur
Vuur
Vuur
Nederlands
224
29.99
Met meer dan 50 recepten!

Met dit boek wil ik mensen inspireren om te koken met natuurlijke producten, uit de streek en uit het seizoen. Vlees van gras gevoerde koeien die een goed leven hebben gehad en op een respectvolle manier zijn behandeld. Ook wil ik laten zien, bewijzen dat het mogelijk is om van een stevige barbecue te genieten op een gezonde manier. Net zoals je lol kunt hebben zonder alcohol, echt!

Mijn moeder bestierde met haar vriend Paul, die ik als mijn tweede vader beschouw, een Italiaans zaakje in De Pijp. Hun Calabrese chef Franco was een fenomenale pizzabakker. Door te kijken en vragen te stellen van achter de afwas, leerde ik wat koken inhoudt.

Dit kookboek is een richtingwijzer. Pas technieken en ingrediënten gerust naar jouw smaak aan. Beschouw de recepten als een blues-schema: het brandend vuur waarnaar je altijd terug kunt keren.

Een voorproefje:

Kipshoarma op platbrood • Tajine Kefta • PHO • Ceviche van zeebaars

Cacio a pepe • Papperdelle met kokkels • Wildstoof met cider

Douwe Bob Posthuma. Douwe Bob brak in 2012 door als winnaar van De Beste Singer-Songwriter van Nederland met “Multicolored Angels.” Sinds zijn deelname aan het Eurovision Song Contest met “Slow Down” groeide hij uit tot een van de meest herkenbare stem men van Nederland. Hij ontroerde met “Bended Knee,” maakte indruk in Beste Zangers en stond op grote festivals als Pinkpop, Paaspop en Concert at SEA. In 2024 was hij de meest gedraaide Nederlandse artiest op de radio en in 2025 volgden een uitverkochte theatertour, optredens op de Bevrijdingsfestivals en een grootse afsluiter in AFAS Live.

0 | 0

  • : Douwe Bob Posthuma
  • : Uitgeverij Sauberhaus B.V.
  • : 9789083455693
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 224
  • : november 2025
  • : 1004
  • : 262 x 203 x 26 mm.
  • : Algemene kookkunst en recepten; Gezond koken en koken met natuurlijke producten