• NextPrevious

Wildbijbel

Bekijk alles van

Peter Klosse

Kies uitvoering
31.99
26.99
Dit product is online uitverkocht. Probeer het in jouw Bruna.

Samenvatting

Samenvatting
Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput Heldere stap-voor-stapfoto's Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Peter Klosse
Uitgever
Carrera
Taal
Nederlands
ISBN
9789048844845
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
10/9/2018
Aantal pagina's
464
Formaat
217 x 163 x 46 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken