De bijbel van de Koreaanse keuken
Nederlands
14.99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 9-5-2024

Van pikante aubergine tot rijstcakes in rode saus en kimchipannenkoek
Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, groenten, zeewier, vis, vlees en tofu een basis vormen voor talloze hartverwarmende gerechten.

0 | 0

  • : Sang-Ah Yoo
  • : Carrera
  • : 9789048864768
  • : Nederlands
  • : eBook
  • : mei 2024
  • : 1
  • : 1 x 1 x 1 mm.
  • : Landenbijbels
  • : ePub met digitaal watermerk - 3
  • : Kookkunst / eten en drinken etc.; Korea; Nationale, regionale en etnische gerechten