De bijbel van de Spaanse keuken
Nederlands
743
14.99

Direct downloaden

Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en kip in amandel-saffraansaus
Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader. De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden hebben met Arabische, Joodse, Franse en zelfs Italiaanse invloeden. Er wordt gekookt met minimale, maar kwalitatief hoogstaande producten en de keuken kent maar weinig opsmuk.

0 | 0

  • : Raquel Palla Lorden
  • : Carrera
  • : 9789048856046
  • : Nederlands
  • : eBook
  • : 743
  • : maart 2024
  • : 1
  • : 1 x 1 x 1 mm.
  • : Landenbijbels
  • : ePub met digitaal watermerk - 3
  • : Algemene kookkunst en recepten; Nationale, regionale en etnische gerechten; Spanje