Digitaal fotograferen in een oogwenk
7.99

Direct downloaden

Het ebook van 'Digitaal fotograferen in een oogwenk' is de elektronische versie van de gelijknamige 'snelgids' van Peter de Ruiter, die inmiddels 6 boeken over digitaal fotograferen op zijn naam heeft staan. In dit boek maak je op gestructureerde wijze kennis met alle principes van (digitaal) fotograferen en leer je ze toepassen. Leidraad daarbij zijn de symbolen op je camera. Na 12 theoretische volgen 8 praktische hoofdstukken.

In alle hoofdstukken staan de meer dan 300 schitterende voorbeeldfoto's voorop. De tekst is van de foto's afgeleid. Op tablets maak je met twee keer klikken de foto's schermvullend. Ook bevat het ebook tal van interne en externe links. Na elk hoofdstuk is een EHBO-sectie opgenomen voor het herstellen van vergissingen. Het ebook bevat een complete lijst van symbolen die je kunt tegenkomen op je camera en elders.

Andere boeken van Peter de Ruiter zijn onder meer: Digitaal fotograferen onderweg, PixelKids, Digitaal fotograferen zonder handleiding (complete cursus), Fotograferen met je mobieltje en KLIK Ik heb je!

0 | 0