Magisch paradijs
8.96

Direct downloaden

Julia beleeft de zomer van haar leven. Met volle teugen geniet ze op Bondi Beach van het strandleven. Daar ontmoet ze haar vakantieliefde Benjamin, een stoere lifeguard. Ze is beland in het paradijs. Dan blijkt haar vriendin Berber vermist...
In het zonnige Sydney gaan de vriendinnen Julia en Berber een geweldige vakantie tegemoet. Alle juiste ingrediënten zijn aanwezig: zon, zee en natuurlijk de liefde! Op Bondi Beach ontmoet Julia de knappe Benjamin. Zij valt als een blok voor deze blonde lifeguard. Berber heeft het minder getroffen. Haar Riley mag dan oogverblindend mooi zijn, zijn reputatie liegt er niet om. Ondanks dat lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Totdat Berber verdwijnt... Wat een heerlijke zomer had moeten zijn, is veranderd in een nachtmerrie. Julia is radeloos. Waar is Berber? Wat is er gebeurd? Dan vindt Julia een handgeschreven briefje van haar vriendin. Het is een noodkreet. Vinden ze haar op tijd? Is de prille relatie tussen Julia en Benjamin bestand tegen al deze druk?

Magisch Paradijs is een humoristisch en spannend chicklit verhaal over vriendschap, vakantie en liefde. Heerlijk leesvoer voor op het strand.

0 | 0