14.99
Direct downloaden
Liefde voor eten, liefde voor leven
Mijn recepten - Van appeltaart tot saotosoep van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse smaken en ingrediënten de boventoon voeren - maar dan wel
the London way. Denk aan bakkeljauwbrandade, scotchbonnetpesto en wentelteefjes met bakbanaan. Natuurlijk ontbreken ook de eerste hulp en de ongeëvenaarde saotosoep van zijn moeder niet. Kortom: recepten met een ziel, om met zo veel mogelijk mensen te delen.

- : London Loy
- : Carrera
- : 9789048853724
- : Nederlands
- : eBook
- : 244
- : juni 2020
- : 1
- : 1 x 1 x 1 mm.
- : ePub met digitaal watermerk - 3
- : Algemene kookkunst en recepten
- : Recepten, Chef-kok, London Loy

