Topcollectie 76
12.99

Direct downloaden

(1) VURIG & ONWEERSTAANBAAR – Annie West
Temperamentvol en oogverblindend… Zie deze gebeeldhouwde mannen maar eens te weerstaan!

Zelfs trouwen met een vreemde gaat Leila niet te ver om te ontsnappen aan haar stiefvader. Dat de knappe magnaat Joss Carmody haar alleen om zakelijke redenen als zijn bruid wil, is geen probleem. Ze vindt het juist prettig geen - intieme - verplichtingen te hebben. Dan verandert hij ineens de regels en kust haar!

Op de vlucht voor paparazzi neemt Lucy de hulp aan van de enige man die ze nooit meer wilde zien: Domenico Volpe. Door zijn toedoen heeft ze immers vijf jaar gevangengezeten! Toch laat ze zich meevoeren naar zijn privé-eiland, ver weg van de pers. Daar laat de sexy tycoon zich van een verrassend andere kant zien…

Carys staat versteld wanneer de schatrijke Alessandro Mattani onverwachts voor haar neus staat. Twee jaar geleden verliet ze hem omdat ze bang was dat hij nooit van haar zou houden. Hoewel hij opduikt met een foto van haar, lijkt hij zich haar niet te herinneren. Is hij nu teruggekomen om haar… of om zijn zoontje?

(2) MINNARES VAN DE MILJONAIR – Maggie Cox / Susan Napier / Caitlin Crews
Deze minnaars zijn gul met hun passie, maar hun hart geven ze niet zomaar weg!

In ALS EEN FLUISTERING zorgt Georgia al vanaf jonge leeftijd voor haar broer. Vriendjes heeft ze niet, uitgaan doet ze niet. Wanneer ze haar nieuwe baas ontmoet, de Schotse laird Keir Strachan, weet ze dan ook niet wat haar overkomt. Deze stugge, maar o zo aantrekkelijke man brengt haar hart op hol, maar… wat voelt hij voor háár?

In EEN BRANDEND VERLANGEN is Emily alles kwijtgeraakt. Haar huis, haar bezittingen, en ook het atelier waar ze kostbaar porselein restaureert. Dan dient Brian West zich aan als redder in de nood, maar of ze daar blij mee moet zijn… De sexy, ongenaakbare magnaat heeft namelijk nog een appeltje met haar te schillen!

In EÉN NACHT MET DE SJEIK staat Jessa perplex als Tariq, met wie ze jaren geleden een hartstochtelijke affaire had, opeens in haar kantoortje staat. De sjeik vertelt haar dat hij spoedig zal moeten trouwen, om vervolgens een schokkende eis te stellen: om haar te kunnen vergeten zullen ze nog één nacht samen doorbrengen!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

0 | 0