Gratis Kinderboekenweekgeschenk

Het is Kinderboekenweek!

Gratis kinderboekenweekgeschenk

GI-GA-GROEN Dat is het thema van de Kinderboekenweek 2022. Van 5 tot en met 16 oktober 2022 is het weer feest in Nederland. Want koop je in die periode een kinderboek van minimaal 12,50? Dan krijg je er zomaar, gratis en voor niks, het Kinderboekenweekgeschenk bij cadeau. Dat is dit jaar geschreven door Terry Denton & Andy Griffiths, je kent ze vast wel van De Waanzinnige Boomhut-serie.

Kinderboekenweek prentenboek

Tijdens de Kinderboekenweek verschijnt er ook altijd een speciaal prentenboek. Dat wordt dit jaar gemaakt door Marije Tolman. Vanaf de allereerste dag van de Kinderboekenweek kun je het Kinderboekenweek prentenboek bij Bruna kopen voor maar 8,25.

Kinderboekenweek activiteiten

Tijdens de Kinderboekenweek wordt er op veel basisscholen extra aandacht gegeven aan lekker lezen. Van lezen word je namelijk slimmer en zelfs gelukkiger. Ook zie je dat veel (online) boekenwinkels en bibliotheken mooi versierd zijn. De moeite waard dus om een kijkje te nemen. Met de boeken van Jozua Douglas, Carry Slee, Astrid Lindgren en Jeff Kinney heb je sowieso ook altijd een topper te pakken. We wensen je een fijne Kinderboekenweek!