• NextPrevious

5 ingredienten voor beter, verser, gezonder en eerlijker eten

Bekijk alles van

Albert Kooy

Kies uitvoering
9.95
Dit product is niet leverbaar

Samenvatting

Samenvatting
In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar één seizoen, alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt kan worden. De rest van het jaar moet hij vaak per vrachtwagen uit verre landen komen aanrijden. Het gaat de verkeerde kant op met ons voedsel. We consumeren op veel te grote voet en ons eten wordt tegenwoordig gedomineerd wordt door de voedselindustrie die gedicteerd wordt door enkele globale grote spelers. In dit Manifest voor De Nieuwe Nederlandse Keuken pleit SVH Meesterkok Albert Kooy voor een herontdekking van de Nederlandse keuken: een keuken die geïnspireerd is op Nederlandse culinaire tradities en die combinaties maakt met internationale ingrediënten en moderne bereidingen en kooktechnieken. Albert kiest voor duurzame dier- en milieuvriendelijke, eigentijdse en gezonde producten.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Albert Kooy
Uitgever
KunstMag
Taal
Nederlands
ISBN
9789075979787
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
10/18/2012
Aantal pagina's
60
Formaat
166 x 106 x 6 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken