Daan en SietzeDaan en Sietze helpen de verzetsgroep; Daan en Sietze duiken onder; Daan en Sietze vechten voor de vrijheid

Bekijk alles van

Piet Prins

Kies uitvoering
Aantal
17.5
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
De verhalen van Daan en Sietze hebben al vele generaties leesplezier bezorgd. De spannende avonturen van de twee vrienden tijdens de oorlogsjaren worden nu voor het eerste gebundeld; 'Daan en Sietze helpen de verzetsgroep', 'Daan en Sietze duiken onder' en 'Daan en Sietze vechten voor de vrijheid' in één omnibus! We volgen de buurjongens tijdens de Tweede Wereldoorlog wanneer ze de verzetsgroep helpen bij hun acties. Ze beleven spannende momenten als ze illegale verzetskranten rondbrengen en boodschappen overbrengen. Maar het wordt echt gevaarlijk wanneer de Duitsers bij de verzetsgroep binnenvallen. Weten ze uit de handen van de Duitsers te blijven? En kunnen ze Beekman, de gevangengenomen leider van de verzetsgroep, weer bevrijden? Als de Canadezen dichterbij komen, loopt de spanning op. Zullen de jongens nu eindelijk naar huis kunnen?

Productinformatie

Auteur
Piet Prins
Uitgever
Vuurbaak
Taal
Nederlands
ISBN
9789055605705
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Reeksnaam
Daan en Sietze-serie
Categorie
BoekenNederlandse boekenKinderboekenLeesboekenLeesboeken
Leeftijd
10 tm 12
Verschijningsdatum
3/25/2020
Aantal pagina's
480
Formaat
220 x 148 x 36 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken