• NextPrevious

Karamel

Bekijk alles van

Christophe Adam

Kies uitvoering
Aantal
42.5
Levertijd 3 à 5 werkdagen

Samenvatting

Samenvatting
Karamel een klontje suiker... Karamel leent zich voor allerlei fantastische creaties. Karamel kan knapperig zijn, maar ook vloeibaar, zacht... de talrijke vormen en smaken weten onze smaakpapillen te prikkelen - en dat al sinds onze kinderjaren. In dit boek vindt u een inleiding over karamel en de vele soorten suiker, allerlei handige technieken en 150 recepten die u zullen doen watertanden. Heerlijke koek en taart met karamelvulling, karamel met gezouten boter, eclairs met karamel, karamelpasta... Al deze zoete lekkernijen worden in beeld gebracht met prachtige foto's. Hoe een eenvoudig hoopje suiker het leven schenkt aan hemelse gerechten! Christophe Adam, chef-patissier en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft de eclair opnieuw uitgevonden. Zijn winkels met de naam L'Éclair de génie zijn een groot succes.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Christophe Adam
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Taal
Nederlands
ISBN
9789048311644
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
9/15/2015
Aantal pagina's
400
Formaat
292 x 229 x 32 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken