Pastabijbel
Pastabijbel
Pastabijbel
Pastabijbel
34.99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Alles wat je wilt weten over pasta
Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.

0 | 0

  • : Roberta Pagnier, Lotje Deelman
  • : Carrera Culinair
  • : 9789048836901
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 448
  • : september 2017
  • : 1144
  • : 217 x 162 x 42 mm.
  • : Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels; Kookkunst / eten en drinken etc.