Praktisch Fiscaalrecht
59.95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Praktisch Fiscaalrecht is een toegankelijke en praktijkgerichte kennismaking met het belastingrecht. Het eenvoudige taalgebruik en de vele praktijkvoorbeelden maken de soms complexe fiscale materie begrijpelijk.

Waarom kiezen voor Praktisch Fiscaalrecht, Editie 2017-2018?
* toegankelijke en praktijkgerichte inleiding in fiscaalrecht;
* glasheldere uitleg van complexe materie;
* volledig geactualiseerd.

Het belastingrecht is complex met zijn vele uitzonderingen, verdiepingen en details. Praktisch Fiscaalrecht richt zich daarom op de basis voor een voorzichtige kennismaking. Het boek is goed leesbaar en bevat herkenbare voorbeelden. De vele oefenmogelijkheden zorgen ervoor dat je je de stof goed eigen kan maken.

Wat is nieuw in de zevende editie van Praktisch Fiscaalrecht, Editie 2017-2018?
Praktisch Fiscaalrecht wordt jaarlijks geactualiseerd. In deze editie zijn de tekst, voorbeelden en casuïstiek aangepast aan alle veranderde tarieven en drempels.

Online ondersteuning
Op de ondersteunende website vind je per hoofdstuk meerkeuzevragen en feedback bij de verschillende antwoordopties. Ook staan er open vragen met uitgebreide toelichtingen. Vrijwel alle wetsartikelen en onderwerpen uit het boek komen in deze vragen aan bod. Je kunt je theoretische kennis en het vermogen om die kennis toe te passen dus grondig toetsen. Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Deze code is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Over de auteur
Mariëtte Damen is afgestudeerd als fiscaal juriste en sindsdien fulltime in dit vakgebied werkzaam. Momenteel doceert ze onder meer belastingrecht op de Avans Hogeschool.

0 | 0