Steeds leuker Paperback

Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven

Steeds leuker
 
Nieuw

Samenvatting

De voordelen zonder de nadelen - je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar 'Steeds leuker' om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een...Meer Steeds leuker Lees meer

Product Informatie

Auteur

Jelle Hermus

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

ISBN

9789021567068

Productsoort

Boek

Categorie

Psychologie , Bruna Top 100

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

november 2017

Pagina's

288

Formaat

220 x 170 x 24 mm

Samenvatting

De voordelen zonder de nadelen - je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar 'Steeds leuker' om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een...Meer Steeds leuker Lees meer

Paperback
288 pagina's
€ 20 00
eBook € 12,99

Bekijk alles van Jelle Hermus
 • Gratis verzending vanaf € 20
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


De voordelen zonder de nadelen - je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar 'Steeds leuker' om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn. In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je - door het zetten van de juiste kleine stappen - je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen. Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn. Jelle laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen. Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. 'Steeds leuker' is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid. Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl - waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven.

Product Informatie

Auteur

Jelle Hermus

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

ISBN

9789021567068

Productsoort

Boek

Categorie

Psychologie , Bruna Top 100

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

november 2017

Pagina's

288

Formaat

220 x 170 x 24 mm

Beoordelingen

‘Steeds leuker’- Jelle Hermus5 / 5

Heerlijk boek

Wat een heerlijk boek om te lezen. Zeker de moeite waard. Goede schrijfstijl, leest makkelijk weg. Laat je met een positief gevoel achter.


5 / 5

Wat heerlijk, persoonlijk en leuk is het boek “Steeds Leuker

Wat heerlijk, persoonlijk en leuk is het boek “Steeds Leuker”! Vanaf de eerst pagina had Jelle Hermus van soChicken.nl mij te pakken in “Steeds Leuker”. Hij legt in 4 delen, met verschillende interessante hoofdstukken, uit hoe je je leven op verschillende vlakken “Steeds Leuker” kan maken! Dit doet hij op een persoonlijke, pakkende en leuke manier. De welbekende open deuren?! Zeker niet. Want wat is voor jou een open deur en loop je daar zelf doorheen? Voor mij zijn er zeker weer verschillende deuren geopend. “Steeds Leuker” heb ik in 1x verslonden. Nu is het echter tijd om het boek in kleine stapjes te lezen, want hé met 1 stap staan we ook niet op de maan, en al het leuks verder toe te gaan passen voor mijn “Steeds Leukere” leven. Thanks Jelle voor mijn “Steeds Leukere” leven, een digitale free hug komt jou kant op.


5 / 5

Van So Chicken naar So Superhero!

Leuk boek vol met nuttige tips omschreven met grappige metaforen, gebaseerd op eigen ervaringen die herkenbaar zijn in het dagelijks leven en die je prikkelen om ook een superheld of superheldin te willen zijn.

Vrijheid, blijheid en betekenis iets waar iedereen naar op zoek is maar niet altijd weet te vinden of te behouden. Dankzij dit boek weet ik er nu beter mee om te gaan en merk ik dat de dag makkelijker en gelukkiger door kom. Bedankt Jelle


5 / 5

Lekker concreet en toepasbaar boek.

Echt heel erg leuk om eindelijk SoChicken vast te kunnen houden in boekvorm! Wat ik zo fijn vind is dat Jelle laat zien dat je met kleine stapjes steeds dichterbij je doel te komen, maar dat ook hij geen heilige is die alles perfect doet. Juist niet ☺ (die zak chips mag soms ook best). Doordat hij allemaal zelf toepast, is het boek doorspekt met grappige voorbeelden uit zijn eigen leven. Het leest heel lekker.
Als bonus kun je ook nog aan de slag met cursus die erbij zit. Daar heb ik nog geen tijd voor gehad, maar ik ga het zeker uitproberen. Ik weet in ieder geval wat ik mijn vriendinnen cadeau ga doen: dit boek en een Free Hug.


5 / 5

Fijn boek! Helder, simpel en praktisch

Wat een fijn en heerlijk nuchter boek is dit! Ik heb genoten van de heldere fijne schrijfstijl die ik al kende van soChicken en ik heb zelfs meerdere keren hardop gelachen. Het is een superpraktisch en inspirerend self-help boek. Ik werd er blij van :) Ik geloof echt dat een leuker leven binnen handbereik is met de simpele stappen uit Jelle’s boek! Mijn leven heeft het in elk geval verrijkt.
Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Steeds leuker
Steeds leuker
Jelle Hermus
Paperback  288 paginas
2000