Van wafel tot koek
Van wafel tot koek
Van wafel tot koek
Van wafel tot koek
Nederlands
272
35.00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Genomineerd voor het Food and Friends Gouden Kookboek, vakjuryprijs 2023
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.

0 | 0

  • : Regula Ysewijn
  • : Carrera Culinair
  • : 9789048870004
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 272
  • : maart 2023
  • : 1104
  • : 257 x 193 x 27 mm.
  • : Bakken, brood en gebak; Kookkunst / eten en drinken etc.