Van wafel tot koek
  • Van wafel tot koek
  • Van wafel tot koek
Nederlands
527
14.99

Direct downloaden

Genomineerd voor het Food and Friends Gouden Kookboek, vakjuryprijs 2023
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.

0 | 0

  • : Regula Ysewijn
  • : Carrera
  • : 9789048859764
  • : Nederlands
  • : eBook
  • : 527
  • : februari 2023
  • : 1
  • : 1 x 1 x 1 mm.
  • : ePub met digitaal watermerk - 3
  • : Bakken, brood en gebak; Kookkunst / eten en drinken etc.