Hulp nodig? Ga naar de klantenservice | winkels
Beauty food, Lesley-Ann Poppe

Beauty food

Lesley-Ann Poppe - Meer boeken van deze auteur

maart 2012 192 pagina's meer info

Paperback

  • Op voorraad

Samenvatting: Beauty food (zoals op de achterkaft)

'Eet je mooi', dat is het credo van Lesley-Ann Poppe. Want onze voeding beïnvloedt onze fysieke schoonheid. Uiterlijke schoonheid begint vanbinnen, letterlijk dus. Huidveroudering, cellulitis, acne, een buikje, droog haar en vele andere problemen kunnen met de juiste voeding effectief bestreden worden.

Deze praktische gids leert ons voeding te zien als inwendige cosmetica. Beauty food zijn producten die je beter smult dan smeert, omdat ze zo een meer directe werking hebben, met verbluffende resultaten die wetenschappelijk bewezen zijn.

Lesley-Ann legt uit welke voedingsstoffen belangrijk zijn en serveert tientallen haalbare heerlijke gerechten, van voorgerecht tot dessert. Haar actieplan verzekert resultaat binnen twee maanden!

Beoordelingen

10-04-2012

Inspelend op de hype die deze dame heeft op dit moment, wordt natuurlijk alle benaderingen gebruikt om al het interessante dat deze dame kan vertellen te brengen tot de kijker, lezer, luisteraar... Alle larie op een stokje, dit is uiteraard een boek dat handig inspeelt op de successen die deze dame boekt door de media... Maar zoals het vorige boek van deze dame lijkt het toch wel meer dan zomaar een hype te zijn, en het kan merkwaardig lijken, maar zonder uitgesproken fan te zijn van deze dame met eigen verschijning weet ze ons toch te verrassen, zowel met het vorige als met dit boek. Uiteraard heeft ze iets met keuken... zo begon het allemaal, niet? Natuurlijk heeft ze ook iets met het opzichtige en de estethiek van het vrouwelijk schoon... De combinatie van beiden is dus een item dat als

Schrijf een recensie en maak kans op een bruna cadeaukaart
(Om de betrouwbaarheid te vergroten vragen wij u eerst in te loggen)

Productinformatie

Auteur
Lesley-Ann Poppe
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002251801
ISBN10
9002251807
Bindwijze
Paperback
Productsoort
boek
Categorie
Kookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
maart 2012
Aantal pagina's
192
Formaat
223 x 221 x 18 mm.
Taal
Nederlands
Annotatie
Rugtitel: Beauty food

Bruna prijs: €  19,99