Hulp nodig? Ga naar de klantenservice | winkels
De jagers, John Flanagan

De jagers

John Flanagan - Meer boeken van deze auteur

mei 2013 400 pagina's meer info

Gebonden

Ook beschikbaar als: ebook meer

  • Op voorraad

Samenvatting: De jagers (zoals op de achterkaft)

In deel 3 van de Broederband-serie van John Flanagan, de auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen. De jacht op de bloeddorstige piraat Zavac, die de Andomal in zijn bezit heeft, leidt
hen via woeste rivieren en duizelingwekkende stroomversnellingen uiteindelijk naar de onafhankelijke vesting Raguza, waar de ontknoping plaats zal vinden. Als Hal wil slagen in zijn missie zal hij tot het uiterste moeten gaan. Hij zal Zavac moeten uitdagen tot een een-op-een-gevecht, met de wetenschap dat maar een van hen het zal overleven.

Beoordelingen

16-06-2013

ik vond (en vindt) het een geweldig boek.
de auteur combineert humor, actie en gevechten in één adembenemend en lachwekkend maar toch vooral leuk boek.
ik raadt het om dezelfde redenen aan aan alle mensen!
jong of oud welke boeken je ook leuk vindt, dit boek past bij iedereen! ook als je niet veel van dikke boeken houdt zul je er hoogstwaarschijnlijk veel plezier van hebben! het is typisch een boek dat je in een ruk wilt uitlezen.
het heeft een relatief sterke kaft. (deze is ook buigzaam wat ik persoonlijk erg fijn vindt.) het boek is terecht bekroond door de Nederlandse kinderjury 2013!
het boek gaat ook nooit vervelen omdat er constant actie in zit waardoor je haast verbaasd bent als je merkt dat je het al uit hebt. het papier is van verantwoorde herkomst waar ik ook erg blij mee ben. het boek is goed vertaald en zonder spelfouten geschreven.het heeft geen illustraties (op een kleine landkaart voorin het boek na) maar dat stoort niet. ik vind het ook erg handig dat de auteur voorin het boek een aantal zeiltermen heeft uitgelegd. het boek speelt zit zo'n 75% van de tijd op schepen op zee af en het is toch wel handig als je de lijzijde en de loefzijde van elkaar kunt onderscheiden.

26-06-2013

De specialist in de uitgave van Fantasy-verhalen brengt weer een nieuwe reeks uit van uitermate spannende en eigentijdse fantasy-verhalen uit, tot plezier van de amateurs van dit genre. Twee delen uit de reeks van de spannende en fantastische verhalen van 4Bloedband' gingen dit deel voor. De jacht op een schat als beginpunt van het verhaal, waar Hal en zijn vrienden voor ingeschakeld worden. 'De jagers' is het derde deel van het zogenaamd Broederband-tetralogie en waarin zuivere fantasy perfect gecombineerd worden met elementen uit eigentijdse successen. De slechten die de schat bezitten, de goeden op weg naar Raguza om deze te heroveren... en de ultieme strijd tussen de hoofdpersonages, alle ingrediënten zijn aanwezig om van dit verhaal een doorlezer te maken. Alle elementen van een deugdelijk fantasy-boek zijn verwerkt in zijn boek en zullen tegemoetkomen aan de verwachtingen van de lezers. In elk geval kan gesteld worden dat men met gerust hart de boeken van Gottmer mag kopen, want deze uitgeverij heeft zich geprofileerd als de specialist van dit soort boeken, dat toch wel een aparte stijl heeft en zeer gericht is naar een doelpubliek.

Schrijf een recensie en maak kans op een bruna cadeaukaart
(Om de betrouwbaarheid te vergroten vragen wij u eerst in te loggen)

Productinformatie

Auteur
John Flanagan
Reeks
Broederband
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025754303
ISBN10
9025754309
Bindwijze
Gebonden
Productsoort
boek
Categorie
Leesboeken
Leeftijd
10-12
Verschijningsdatum
mei 2013
Aantal pagina's
400
Formaat
213 x 139 x 43 mm.
Taal
Nederlands
Annotatie
Rugtitel: De jagers

Bruna prijs: €  19,95