• NextPrevious

Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

Bekijk alles van

Anna Barnett

Kies uitvoering
Aantal
15.99
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn  Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders. Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen. In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken. Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie. Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden! Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben.  De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events. Ze organiseerde evenementen en celebrity-boekingen voor MTV en Channel 4. In 2015 kwam haar eerste kookboek uit. Ze schreef jarenlang ‘The Reluctant Vegetarian’, een blog voor The Independent.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Anna Barnett
Uitgever
Spectrum
Taal
Nederlands
ISBN
9789000367870
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
8/15/2019
Aantal pagina's
160
Formaat
218 x 167 x 22 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken