Eindspel Paperback

Wereldwijd meer dan 100 miljoen boeken verkocht

Eindspel

Samenvatting

Twee geheim agenten zijn op zoek naar hun baas, de Blauwe Man. Loopt dit wel goed af? Je leest het in 'Eindspel' van Baldacci.Meer Eindspel Lees meer

Product Informatie

Auteur

David Baldacci

Taal

Nederlands

Uitgever

A.W. Bruna

ISBN

9789400507562

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Will Robie

Deel van reeks

5

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

november 2017

Pagina's

400

Formaat

236 x 156 x 33 mm

Vertaler

Jolanda te Lindert

Samenvatting

Twee geheim agenten zijn op zoek naar hun baas, de Blauwe Man. Loopt dit wel goed af? Je leest het in 'Eindspel' van Baldacci.Meer Eindspel Lees meer

Paperback
400 pagina's
€ 21 99
eBook € 11,99

Bekijk alles van David Baldacci
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Roger Walton, codenaam Blauwe Man, wordt vermist. Sinds hij op vakantie is gegaan naar een afgelegen streek in de staat Colorado, heeft niemand hem meer gezien of iets van hem gehoord. Voor de geheime dienst waarvoor Walton werkt, is dat een probleem. Een groot probleem. En dus worden Will Robie en Jessica Reel eropuit gestuurd om hun baas te vinden. 

De twee geheim agenten komen terecht in een plattelandsstadje met talloze problemen: een reeks moorden, aan drugs gerelateerde criminaliteit en geweld van een groep blanke racisten. Of de verdwijning van Blauwe Man met een van deze zakten te maken heeft, is echter onduidelijk. En langzaam maar zeker dringt tot Robie en Reel door dat ze van geluk mogen spreken als ze het er leven van afbrengen. Met of zonder Blauwe Man...

'Lekker leesvoer voor op vakantie'
De Limburger

'Entertainment op hoog niveau'
Hebban


Product Informatie

Auteur

David Baldacci

Taal

Nederlands

Uitgever

A.W. Bruna

ISBN

9789400507562

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Will Robie

Deel van reeks

5

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

november 2017

Pagina's

400

Formaat

236 x 156 x 33 mm

Vertaler

Jolanda te Lindert

Beoordelingen

‘Eindspel’- David Baldacci5 / 5

ACTIETHRILLER MET VEEL ELLENDE EN OOK EEN VLEUGJE ROMANTIEK

[RECENSIE] Eindspel van David Baldacci

ACTIETHRILLER MET VEEL ELLENDE MAAR OOK EEN VLEUGJE ROMANTIEK

++ ‘Dit is een nachtmerrie. Nee, wat de rest van deze klootzakken te wachten staat is pas een nachtmerrie’ ++

Oorspronkelijke titel: End Game
ISBN: 978 94 005 0756 2
Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Pagina’s: 400
Beoordeling: ⭐️⭐️⭐️⭐️, ½ ⭐️

Da Amerikaanse auteur is naast een buitengewoon goede internationaal erkende schrijver ook een goochelaar met personages. Geen uitputtende verhalen over protagonisten alleen maar om de personage in stand te houden, nee, als hij ermee klaar is stopt het ook. We kennen intussen de Amos Decker-serie, De Camel Club-serie, niet te vergeten de King & Maxwell-serie maar ook is daar Will Robie, speciaal agent bij de CIA.
Deel 5 in deze serie, Eindspel lijkt ook het eindspel in te luiden voor Will Robie, maar weten de je het nooit bij David Baldacci.

Robie is druk met een missie in Londen, een verdacht huis vol terroristen moet worden uitgeschakeld. Op hetzelfde moment is Reel met een soortgelijke opdracht bezig in Irak. Maar ternauwernood slagen beide agenten in hun opdracht en worden ontboden bij de agency. Roger Walton, bijnaam Blauwe man, is de baas van Will Robie en Jessica Reel en is op een vakantie in Colorado spoorloos verdwenen. Hoofd Agency Rachel Cassidy heeft maar een opdracht weg te geven aan Robie en Reel, vindt de Blauwe man want hij is veel te belangrijk voor de agency.

Informatie vergaren levert Robie en Reel op dat het dorpje Grand in Colorado de plaats is waar veel vreemde groeperingen zich hebben gehuisvest en er gebeuren ook opmerkelijke dingen. Sheriff Valerie Malloy ontkent dit ook niet maar wijt het aan de te kleine politiemacht dat de orde moet handhaven en waar de diverse agressieve groepen alleen maar mee lachen en gewoon hun eigen gang gaan.
Maar Robie en Reel laten zich niet zo makkelijk wegzetten en staan verbaasd om enkele vreemde dingen die die plaatsvinden en waar even vreemde personen mee gemoeid zijn. Met hard hand weten ze zich steeds dieper in het vreemde stadje te werken….

++ ‘Opeens leek het wel dag en nu was goed te zien dat er lichamen, wapens en brokstukken van de Toyota’s verspreid in het zand lagen, sommige wel achthonderd meter verderop’ ++

Ook in dit vijfde deel van de Will Robie-serie is het weer smullen geblazen van het begin tot het einde. Met het nodige machtsvertoon die we van beide gewend zijn, worden tegenstanders uitgeschakeld maar ze moeten dit keer wel heel diep gaan. Daar tussendoor speelt de verhouding tussen Robie en Reel die soms meer haar in zich heeft dan liefde maar op het moment dat het er om doet staan ze allebei voor elkaar klaar en meer dan dat.
De ontwikkeling van het verhaal laat de suggestie groeien dat Eindspel het laatste avontuur van Robie en Reel lijkt te zijn, maar weten doe je het nooit bij Baldacci en dat is ook weer de verrassing waar hij iedere keer weer mee tevoorschijn komt. Eindspel is een spannend actieverhaal met twee helden die iedere lezer van deze serie allang in hun hart hebben gesloten.

Eindoordeel: 4,5 sterren

Spanning: 4 sterren
Plot: 4,5 sterren
Leesplezier: 5 sterren
Schrijfstijl: 4,5 sterren
Originaliteit: 4 sterren
Psychologie: 4 sterren

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Eindspel
Eindspel
David Baldacci
Paperback  400 paginas
2199