Experthandboek Windows 10
44.99

2 - 3 Werkdagen

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

Windows 10 is een prachtig besturingssysteem, met veel geavanceerde en (soms) verborgen functionaliteiten. Het ExpertHandboek Windows 10 zet de meest relevante van deze functionaliteiten op een rijtje en ontsluit ze voor de lezer. Van het ontwikkelen van een betrouwbare back-upstrategie en het draaien van een eigen web- en FTP-server tot het configureren van virtuele machines en het toevoegen van de Linux-shell bash: u leest het in deze uitgave. Hierbij is basiskennis van het werken met Windows 10 een uitgangspunt, want de auteurs gaan ervan uit dat u weet hoe Windows Verkenner werkt, waar het menu Start zich bevindt en dat u over een werkende netwerkopstelling beschikt. Tot de behandelde onderwerpen behoren:


  1. Gebruikersaccounts configureren en machtigingen instellen

  2. Optionele Windows-onderdelen toevoegen en gebruiken

  3. Uw computer, het netwerk en uw documenten optimaal beschermen

  4. Extra schijven toevoegen, beheren en configureren

  5. De prestaties van uw computer in de gaten houden

  6. Een computer op afstand bedienen

  7. Een web- of FTP-server configureren met Internet Information Services

  8. Virtuele computers toevoegen en beheren met Hyper-V-beheer

  9. Werken met Windows PowerShell en Microsoft Management Console

  10. De Linux-shell bash installeren


Over de auteurs: het auteursteam - bestaande uit Peter Doolaard, Peter Kassenaar, Michiel de Rond, Ronald Smit en Bob van Duuren - hebben gezamenlijk jarenlange ervaring met het gebruiken, onderhouden en begrijpelijk maken van Windows 10 en haar geheimen. In dit boek bespreken ze hun favoriete onderwerpen die bij dagelijks gebruik van Windows normaal gesproken niet voor het voetlicht komen, maar die de meeste power users en geïnteresseerde lezers ongetwijfeld zullen aanspreken.

0 | 0