• NextPrevious

From farm to fork in the Netherlands

Bekijk alles van

Nico Dingemans

Kies uitvoering
30.95
Dit product is online uitverkocht. Probeer het in jouw Bruna.

Samenvatting

Samenvatting
Een opvallend culiboek met 248 pagina's culinaire inspiratie voor iedereen die van Holland houdt, samengesteld door Nico Dingemans. Met (h)eerlijke Dutch Dishes uit alle 12 provincies van ruim 24 Nederlandse (sterren)chefs. Inclusief recepten voor thuis en gezonde streekproducten van oer-Hollandse bodem: van Limburg tot de Wadden, en van Amsterdam tot Twente. Met prachtige foodfotografie van Jan Bartelsman en speciale hoofdstukken over Nederland Waterland, Holland International en Health Cuisine.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Nico Dingemans
Uitgever
Vrije Uitgevers, De
Taal
Nederlands
ISBN
9789082564266
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenLand & Streek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
4/3/2017
Aantal pagina's
248
Formaat
308 x 250 x 25 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken