• NextPrevious

Het meisje in de trein

Bekijk alles van

Paula Hawkins

Kies uitvoering
Aantal
15
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
"Voor de mensen in deze wagon ben ik een van de velen. Ik doe als iedereen: reis naar mijn werk, maak afspraken, tik op mijn telefoon. Zo zie je maar."

Met 'Het meisje in de trein' heeft Paula Hawkings een ijzersterk debuut afgeleverd. Deze psychologische literaire thriller is niet alleen zeer goed geschreven, maar bevat ook nog eens een zeer verrassend plot. Maak kennis met Rachel. Elke dag rijdt ze met de trein langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen. Daar stopt ze altijd voor hetzelfde rode sein en kijkt ze naar een stel dat op hun terras ontbijt. Als ze op een dag iets vreemds ziet, verandert alles. Als ze naar de politie stapt met haar verhaal, blijkt dat de vrouw vermist wordt en raakt ze niet alleen verstrikt in de gebeurtenissen die volgen, maar ook in de levens van iedereen die erbij betrokken is. Maar wie is er te vertrouwen? Heeft ze meer kwaad dan goed gedaan door zich met deze zaak te bemoeien?

'Een verhaal met een twist, en nog een twist, en met een geweldig hoofdpersonage.'
Vrij Nederland

'Een vernieuwend boek dat je in één nacht uitleest, waarna je toch anders in de trein zit, en anders naar buiten kijkt.' 
VN Detective & Thrillergids

'Zo spannend en totaal onvoorspelbaar. Ik kon het gewoon niet wegleggen. Mis dit niet!'
Tess Gerritsen


Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Paula Hawkins
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
Taal
Nederlands
ISBN
9789400508040
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenThrillers & SpanningLiteraire thrillersLiteraire thrillers
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
9/27/2016
Aantal pagina's
368
Formaat
215 x 140 x 31 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken