Ik weet een geheim Paperback

De nieuwe thriller met Rizzoli & Isles

Ik weet een geheim
 

Samenvatting

Een vrouw denkt dat het geheim haar uiteindelijk fataal gaat worden. Lees nu de spannende nieuwe thriller met Rizzoli & Isles.Meer Ik weet een geheim Lees meer

Product Informatie

Auteur

Tess Gerritsen

Taal

Nederlands

Uitgever

The House of Books

ISBN

9789044348521

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Rizzoli & Isles

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

augustus 2017

Pagina's

320

Formaat

229 x 151 x 29 mm

Vertaler

Els Franci-Ekeler

Samenvatting

Een vrouw denkt dat het geheim haar uiteindelijk fataal gaat worden. Lees nu de spannende nieuwe thriller met Rizzoli & Isles.Meer Ik weet een geheim Lees meer

Paperback (2017)
320 pagina's
€ 19 99
Paperback € 12,50
eBook € 9,99

Bekijk alles van Tess Gerritsen
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilms die de vrouw heeft gemaakt? Als er een tweede slachtoffer valt, weten Rizzoli en Isles dat ze snel moeten zijn. Vreemd genoeg is er iemand die denkt dat zijzelf de volgende is, want ze is op de hoogte van een geheim. Dat ze nooit aan iemand zal vertellen.


Product Informatie

Auteur

Tess Gerritsen

Taal

Nederlands

Uitgever

The House of Books

ISBN

9789044348521

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Rizzoli & Isles

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

augustus 2017

Pagina's

320

Formaat

229 x 151 x 29 mm

Vertaler

Els Franci-Ekeler

Beoordelingen

‘Ik weet een geheim’- Tess Gerritsen5 / 5

Ik weet een geheim

Wat een verschrikkelijk rot boek....


... je kunt het namelijk niet aan de kant leggen en moet het in 1 keer uitlezen ook al heb je daar geen tijd voor ;)

Met andere woorden, zoals gewoonlijk van Tess Gerritsen weer eens een geweldig spannend boek.
Op een prettige manier geschreven.
Jammer dat het alweer uit is.


5 / 5

Ik weet een geheim

Zeer spannend verhaal weer wat je in een ruk uit wil lezen
Kijk uit naar een volgend deel weer


5 / 5

Ik weet een geheim

Weer een ontzettend spannend boek met rizzoli en isles, echt heerlijk om te lezen


4 / 5

Als vanouds, een goede thriller

Op het moment dat Maura Isles bij haar moeder op bezoek is in het ziekenhuis, wordt ze gebeld door Jane Rizzoli over een nieuwe, vrij gruwelijke zaak. In het eerste hoofdstuk laat de schrijfster door twee korte zinnen al de spanning oplopen, je weet als lezer direct dat er iets geheimzinnigs aan de hand is en dat intrigeert. Het verhaal wordt verteld vanuit twee perspectieven: dat van Holly en dat van Rizzoli en Isles. Door Holly weet je vanaf het begin dat er iets goed mis is. Je weet alleen niet wat en de schrijfster geeft steeds kleine kruimeltjes informatie. Er is iets gebeurd in Hollys jeugd, iets waar de slachtoffers mee in verband staan. Deze manier van schrijven trekt je helemaal in het verhaal. Je komt al dingen te weten die Rizzoli en Isles nog niet weten en dat geeft je als lezer een extra gevoel van spanning.

Het verhaal bevat meerdere prachtige en ingenieuze plotwendingen. Het is altijd genieten als er zo’n twist in het verhaal zit en het verhaal ineens heel anders in elkaar blijkt te steken dan dat je van tevoren had gedacht.

Tess Gerritsen heeft mij wederom compleet weten te overrompelen met dit verhaal. De dynamiek tussen Jane Rizzoli en Maura Isles is als vanouds. Het is een goed op elkaar ingespeeld duo. Je kunt het boek "Ik weet een geheim" in principe los lezen van de andere delen. Echter mis je dan wel de rode draad door de verhalen heen, zoals de vriendschap tussen Rizzoli en Isles en hun belevenissen op persoonlijk vlak, naast de zaken die ze oplossen. Je mist dan de groei die de terugkerende personages meemaken.

"Ik weet een geheim" is wederom een echte pageturner. Een boek dat je het liefst in één keer uit wilt lezen. Ik geef het boek graag 4 sterren


4 / 5

Ik houd ervan.

Titel: Ik weet een geheim
Auteur: Tess Gerritsen
Uitgeverij: The House of Books
320 pagina’s
Gelezen voor: Thrillers & More

Over de schrijver:
Tess Gerritsen (1953) is een internationale bestsellerauteur. Haar thrillers worden in meer dan 40 landen vertaald en hebben een miljoenenpubliek. In 2017 zit Gerritsen 30 jaar in het vak en met Ik weet een geheim, deel 12 in de immens populaire Rizzoli & Isles-serie, bewijst ze andermaal tot de top van internationale thrillerauteurs te horen. Ter ere van haar jubileum als auteur verschijnt De chirurg, het eerste deel in de serie, in een nieuwe editie.

Achterflap:
Jane Rizzoli en Maura Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen zijn uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilm die de vrouw maakt? Als er een tweede slachtoffer valt, weten Rizzoli en Isles dat ze snel moeten zijn. Vreemd genoeg is er iemand die denkt dat zijzelf de volgende is, want ze is op de hoogte van een geheim. Een geheim dat ze nooit aan iemand zal vertellen.

Wat ik van dit boek vind:
Op de vooral witte voorkant zie je een vrouw met haar wijsvinger voor haar mond. Deze vrouw wil dus dat iemand anders zijn/haar mond houdt. Ik vind het een mooie, simpele voorkant. De naam van de auteur en de titel is in zwart/blauw gedrukt waardoor het goed opvalt. Door het image van de schrijfster en de mooie simpele voorkant, zou ik het boek zeker oppakken in de winkel.

Ik weet een geheim is het twaalfde deel in de serie over Jane Rizzoli en Maura Isles. De boeken van Tess Gerritsen worden graag gelezen en met dit boek over het gouden duo heeft ze weer een goed boek afgeleverd. De boeken zijn afzonderlijk goed te lezen. Maar omdat de karakters in twaalf boeken natuurlijk het een en ander meemaken, zowel professioneel als privé, ontkom je er niet aan dat er een rode draad door de boeken heen loopt. Zelf heb ik een aantal van de vorige delen niet gelezen, en miste ik toch een aantal feiten in de levens van Jane en Maura.

In Ik weet een geheim worden Rizzoli en Isles geconfronteerd met een hele bizarre moord. De jonge Cassandra Cole wordt gevonden op haar bed. Haar ogen liggen in haar handen. Aan Rizzoli en haar collega Frost de taak om uit te zoeken wie de dader is. De doodsoorzaak moet worden onderzocht, want de ogen zijn na de dood pas uit de kassen gehaald. Het lijkt wel een horrorfilm. Als er een tweede moord volgt en Maura overeenkomsten ziet met de manier waarop heiligen aan hun einde zijn gekomen, begint de zoektocht pas echt. Wat hebben de de moorden echt met elkaar te maken, en waarom zijn deze mensen vermoord? De reden van de moorden blijkt te liggen in het verleden van de slachtoffers. Wat is er precies gebeurd?

Een deel van het verhaal wordt verteld vanuit Rizzoli of Isles en gaat vooral over het onderzoek. Het andere deel wordt verteld vanuit het perpectief van Holly Divine. Op het eerste gezicht lijkt ze niets te maken te hebben met het onderzoek naar de moorden, maar de ogenschijnlijk koele Holly weet duidelijk meer. Maar in welk opzicht? Zij bewaart een geheim en ze is niet van plan om deze ooit aan iemand te vertellen.

Ondanks dat ik een paar delen in de serie gemist heb, heb ik dit boek met veel plezier gelezen. Het is niet voor niets dat dit aanslaat bij het publiek. Tess Gerritsen heeft een zeer prettige schrijfstijl en als je eenmaal in het verhaal zit, wil je maar één ding: verder lezen.

Waardering:
Plot: 4
Schrijfstijl: 4
Originaliteit: 4
Psychologie: 4
Leesplezier: 4
Spanning: 4

Ik geef Ik weet een geheim 4 sterren. Van mij hoeft ze nog niet te stoppen met schrijven over Rizzoli en Isles. Op naar boek 13.Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Ik weet een geheim
Ik weet een geheim
Tess Gerritsen
Paperback  320 paginas
1999