Ik wil jou(w) baby! Paperback

Ik wil jou(w) baby!
 

Samenvatting

Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot...Meer Ik wil jou(w) baby! Lees meer

Product Informatie

Auteur

Wendy Louise

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Wens Boeken

ISBN

9789082908701

Productsoort

Boek

Categorie

Nederlandse literatuur

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

oktober 2018

Pagina's

352

Formaat

210 x 140 x 33 mm

Samenvatting

Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot...Meer Ik wil jou(w) baby! Lees meer

Paperback
352 pagina's
€ 9 95

Bekijk alles van Wendy Louise
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen ... hou op, schei uit! Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca. Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara's plan mislukken? Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten. Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby! Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby ...


Product Informatie

Auteur

Wendy Louise

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Wens Boeken

ISBN

9789082908701

Productsoort

Boek

Categorie

Nederlandse literatuur

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

oktober 2018

Pagina's

352

Formaat

210 x 140 x 33 mm

Beoordelingen

‘Ik wil jou(w) baby!’- Wendy Louise4 / 5

Intens liefdesverhaal

Dankzij een erfenis van haar opa, is Sara de trotse eigenaar van het goedlopende hotel Hoteldebotel. Samen met haar zus Mia, die drie jaar jonger is, runt zij het hotel. Het is hard werken, maar de voldoening is groot. Als ze toch iets meer tijd voor haarzelf wil vrij maken, besluit ze een hotelmanager aan te nemen. Dit wordt Ries, een man die jarenlange ervaring in de horeca heeft. Alles loopt op rolletjes. Maar dan, vlak voordat Sara dertig wordt, begint haar biologische klok te tikken. Een partner heeft ze niet, maar ze weet wel dat ze heel graag moeder wil worden en daar wil ze niet jaren op wachten. Sara bedenkt een masterplan. Onder valse voorwendselen gaat ze een half jaar naar Mallorca, waar haar beste vriend woont. Hij zal, zonder dat hij het weet, de vader worden van haar kind. Op haar eenendertigste zal Sara moeder zijn.

Er is eerst een inleiding waar we kort kennismaken met de personages in het verhaal en het masterplan van Sara uitgelegd krijgen. Ik wil jou(w) baby wordt vertelt vanuit het perspectief van Sara, in de eerste persoon. Bovenaan elk hoofdstuk staat een bijpassend citaat in het Spaans en daaronder de Nederlandse vertaling. Citaten die van toepassing zijn op het verhaal. Ondanks dat het verhaal best serieus is, weet Wendy Louise het op een vrolijke en speelse manier op papier te zetten. Althans, een groot deel van het verhaal is het genieten van de manier waarop Sara haar doel wil bereiken. Het is werken, vakantie vieren en haar beste vriend zo vaak mogelijk het bed in zien te krijgen zodat ze zwanger raakt van hem. Al komen regelmatig de twijfels opzetten. Het ontmoeten van een andere knappe en interessante man zal het er in ieder geval niet makkelijker opmaken.

Het in eerste instantie vrolijke en zomers gevoel dat dit verhaal opwekt maakt dat je door het verhaal heenvliegt en alle situaties die Sara meemaakt met veel plezier volgt. Dan lijkt eigenlijk het verhaal afgerond te zijn en is er de vraag waarom er nog zoveel bladzijden overblijven. Al snel wordt dit op een keiharde manier duidelijk gemaakt en verdwijnt die eerdere glimlach van het gezicht. Na het meeleven van de eerdere, over het algemeen leuke belevenissen wordt de lezer meegetrokken in iets wat het gevoel rechtsreeks aanspreekt. Een situatie die voor stilte zorgt. Ik las dit gedeelte daags voordat er een soortgelijke gebeurtenis op het nieuws kwam, en heb daarna de hele dag heb ik aan dit verhaal moeten denken. Alsof het zo moest zijn, dat net voor dat moment dit gedeelte gelezen werd.

Wendy Louise heeft met Ik wil jou(w) baby een mooi liefdesverhaal neergezet. Maar niet zomaar een liefdesverhaal, zo een die na een paar dagen weer op de achtergrond is verdwenen. Misschien zijn alle gebeurtenissen samengevat iets teveel van het goede, maar toch weet de auteur het geloofwaardig te houden. Een enerverende schrijfstijl waarmee voortdurend een goed tempo in het verhaal wordt gehouden. Een aantal van de personages blijven nog een tijd in gedachten en vooral een bepaalde gebeurtenis blijft lang bij. Dit geeft al aan dat Wendy Louise met dit verhaal een doordringend epos heeft neergezet. Een boek dat mij heeft weten te verrassen.

Ik wil jou(w) baby is een liefdesverhaal zo intens dat er na het lezen geruime tijd behoefte is aan complete stilte.


5 / 5

Ehhh, heerlijk boek!

Wat heb ik genoten van deze feel-good roman!

Ups en downs.

Beslissingen waar je als lezer misschien niet achter staat, maar, die ik, daarentegen wel kan begrijpen.

Momenten dat je zucht, gelukkig! Eind goed, al goed.

En dan, BAM, een twist waar je u tegen zegt. Tranen vloeiden zo hard, dat ik het boek even aan de kant heb moeten leggen. Toch de moed bij elkaar geraapt om verder te lezen, en ik ben blij dat ik dat gedaan heb!

5 sterren van mij.

Lieve Wendy Louise, blijf alsjeblieft schrijven!


5 / 5

Wil je ook even wegdromen in de Spaanse zon?

Vanuit Amsterdam neemt Wendy je mee naar een terrasje in de Spaanse zon midden op het plein van Cala Millor waar al een gekoelde fles Cava voor je klaar staat. Maar doe je veiligheidsgordel om, want Wendy brengt je plankgas van emotie naar emotie.
Vanaf jouw terras beleef je alle belevenissen van Sara, Alejandro, Joaquin, Katta en Mia eerste rang mee. In de tussentijd blijven de knappe señoritas en señores je Tinto de verano en Pamboli voorschotelen en leer je nog een beetje Spaans op de koop toe!

Wendy’s privé tourbus brengt je over het hele eiland. Van romantisch picknicken op het strand tot jaloezie achter de coulissen, van een lange plezierige rit naar de hoogste gelukzalige berg tot een hele diepe zee van tranen.
Maar aan het eind van het boek zul je terugkijken op een meer dan geslaagde vakantie met alles erop en eraan en heb je nog een kleurtje (op je wangen ;) ) gekregen ook!


5 / 5

Heerlijk boek!

Wendy Louise heeft mij gegrepen met haar 2de roman. Wat leest dit boek lekker weg!
Het heeft me bijna slapeloze nachten gekost, ik wilde echt weten wat er verder ging gebeuren ;)

Wendy Louise haar schrijfstijl is vlot en niet 'standaard', hierdoor lees je het boek alsof je het zelf beleeft. Ik heb hardop gelachen en stiekem een traantje gelaten.

Ik kan niet wachten tot haar volgende roman verschijnt.


5 / 5

Fantastisch

Wat een heerlijk boek. Leest lekker makkelijk weg. En echt een super leuk verhaal met diepgang. Echt een aanrader.

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Ik wil jou(w) baby!
Ik wil jou(w) baby!
Wendy Louise
Paperback  352 paginas
995