Meedogenloos Paperback

Meedogenloos
 

Samenvatting

Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven. Vier jaar eerder verdween de toen...Meer Meedogenloos Lees meer

Product Informatie

Auteur

Melissa Skaye, J. Sharpe

Taal

Nederlands

Uitgever

LetterRijn

ISBN

9789491875489

Productsoort

Boek

Reeksnaam

n.v.t.

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

februari 2018

Pagina's

300

Formaat

210 x 149 x 20 mm

Samenvatting

Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven. Vier jaar eerder verdween de toen...Meer Meedogenloos Lees meer

Paperback
300 pagina's
€ 17 50

Bekijk alles van Melissa Skaye , J. Sharpe
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven. Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India Johnston spoorloos. Ze duikt buiten het zicht van haar familie op in de gedwongen prostitutie in België. Dan is er een klant die zich haar lot aantrekt. Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als de omstandigheden Tim en Suzanne weer bij elkaar brengen, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen. Op het eerste gezicht lijken dit drie op zichzelf staande gebeurtenissen. Schijn bedriegt ...


Product Informatie

Auteur

Melissa Skaye, J. Sharpe

Taal

Nederlands

Uitgever

LetterRijn

ISBN

9789491875489

Productsoort

Boek

Reeksnaam

n.v.t.

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

februari 2018

Pagina's

300

Formaat

210 x 149 x 20 mm

Beoordelingen

‘Meedogenloos’ - Melissa Skaye, J. Sharpe5 / 5

Angstaanjagend realistisch!

Sommige zekerheden die je hebt en eerder vanzelfsprekend leken, zijn na het lezen van Meedogenloos niet meer zo vanzelfsprekend.

Meedogenloos is een boek waarin je begint te lezen en het lastig weg kunt leggen. Deze samenwerking tussen Melissa Skaye en J. Sharpe leverde een verhaal op dat angstaanjagend realistisch is en spannend vanaf de allereerste bladzijde.
De verschillende personages hebben hun eigen verhaallijn. De korte hoofdstukken met perspectiefwisseling zorgen voor een blijvende spanning die bijzonder hoog is. De personages zijn stuk voor stuk zo realistisch beschreven dat ik mezelf persoonlijk betrokken ging voelen bij hen en hetgeen ik las me soms zelfs een beetje misselijk maakte.
In Meedogenloos kom je ook een viespeuk tegen uit België die gelukkig nog steeds achter slot en grendel zit.

Ik lees veel thrillers waarin bloederige scenes beschreven worden, waarin mensen mishandeld en onderdrukt worden, maar deze thriller is heel bijzonder. Het is een keiharde thriller die ontzag wekt!

Het laatste dat ik hier over deze thriller wil zeggen is dat de titel Meedogenloos het verhaal als een handschoen past.

Ik kijk uit naar een volgende thriller van deze twee kanjers; ik merkte nergens in het verhaal dat het door twee personen is geschreven.
Haal dit boek in huis, lees het en laat me weten of ik gelijk heb!


4 / 5

Meedogenloos

Met Meedogenloos hebben Skaye & Sharpe een spannende thriller geschreven, die je verbluft achterlaat, die leest als een trein en waarbij de dreiging en angst voortdurend aanwezig is. Dit samenwerkingsdebuut schreeuwt om een vervolg, al is het maar om het meedogenloze einde niet het einde te laten zijn…….

Het boek heeft een onheilspellende cover, donker, schemerig met in het midden een donker houten huisje tussen de bomen. In de verte zie je nevelig licht, alsof de zon achter het huisje onder gaat. Na het lezen mag je zelf bepalen of dit het huis is waar je voor straf geblinddoekt werd achtergelaten of waar je “de slaap der genezing kunt dromen”

India is ontvoerd op 13-jarige leeftijd en leeft gedwongen en geïsoleerd in de prostitutie in Belgie. Ze ondergaat dagelijks vernederingen en mishandelingen en teert op de kleine stiekeme flintertjes van contact die ze soms met haar medeslachtoffers heeft. India heeft geen hoop meer en als een klant haar steeds terugwil en vragen begint te stellen, durft ze niets te doen.
De 16-jarige Mandy en haar 12-jarige zusje Lisa zijn op de vlucht. Ze zijn veilig opgegroeid bij hun ouders, die ze badend in het bloed hebben gevonden, waarna vader hen bewijsmateriaal meegaf en ze beide ouders dood moesten achterlaten. Mandy en Lisa worden achtervolgd en vertrouwen niemand. Terecht, zo blijkt als ze worden ontvoerd, gekneveld en verkracht. Als Mandy gewond weet te ontsnappen verschijnt ze bij Suzanne op de stoep en wordt in het ziekenhuis opgepept, terwijl ze meteen weer voor haar leven moet vrezen.
Tim is journalist en probeert onrecht aan de kaak te stellen, waarbij hij gebruik maakt van zijn goede vriend Johan die privédetective is. Tim wordt benaderd door zijn zus omdat zijn vader stervende is, maar Tim kan het verleden niet aan de kant zetten. Ondertussen komt Tim erachter dat Suzanne betrokken is bij een gijzeling. Nadat hij hun relatie heeft verbroken hebben beiden een leegte ervaren en het is mooi om te lezen hoe beiden verderop in het boek weer iets van vertrouwdheid vinden bij elkaar.
De verhaallijnen komen op een onverwachte manier bij elkaar en het uiteindelijke plot is verrassend.


5 / 5

Met recht Meedogenloos

What the f*ck ?!
What the hell heb ik zojuist gelezen ?
Wauw !
Ik heb er van genoten !
Ja, dit boek wakkert wel enig gevloek aan.
Frustratie en toch wel wat WTF momenten..

Met personages die ontzettend goed uitgewerkt zijn..
Waarmee je zo ontzettend goed kunt meeleven.
Het word vanuit verschillende perspectieven verteld maar is zo ontzettend goed te volgen.
Ik lees vaak over de titels van de hoofdstukken heen en toch wist ik over wie het ging.
Was het onwijs goed te volgen !

Ik vrat de woorden op zo gretig zat ik te lezen.
Ik werd helemaal meegezogen in het verhaal !
Ik MOEST gewoon weten hoe het ging aflopen.
Telkens dacht ik mijn vinger erop te kunnen leggen en dan kwam er weer zo'n WTF moment.

Het is een heftig onderwerp maar oh zo goed neergezet !
Echt mijn complimenten !
Top werk Melissa en Joris..
Wat mij betreft een dikke aanrader !


5 / 5

De titel zegt alles

Een hut in het bos is al wat de cover prijsgeeft. De titel Meedogenloos zegt alles over het verhaal… Maak ik jullie nu nieuwsgierig?
Vanaf de eerste pagina kom je in een stortvloed spanning en achtervolgingen terecht waar geen ontsnappen aan is.
Het verhaal van Lisa en Mandy, twee zusjes die na de moord op hun ouders op de vlucht slaan voor hun achtervolgers.
Dan de confrontatie van Mandy en Suzanne die verregaande gevolgen heeft.
En wat is het toch allemaal met die meisjes die constant ontvoerd worden en waar niemand meer iets van hoort?
Niets is wat het lijkt en niemand is te vertrouwen. Kan iemand hulp bieden en hoe ver zit alles verstrengeld? Is er een ontsnappen aan alle gruwel?
Ik lees graag Melissa Skaye, ik lees nog liever J.Sharpe, dus was superbenieuwd wat deze samenwerking teweeg ging brengen en ben totaal van mijn sokken geblazen door Meedogenloos. Niet voor tere zieltjes maar zeker geen verhaal dat uit hun duim gezogen is. Recht voor de raap zonder de zaken te verbloemen maar die wel degelijk de dag van vandaag misschien schering en inslag kunnen zijn.
Nu weten jullie natuurlijk nog niet waar het boek over gaat en dat is mijn hele opzet. Wil je het weten, moét je het lezen. Ben je in voor spanning, mishandeling, achtervolgingen, uitbuiting en ben je niet vies van een spatje bloed, moet je je gegarandeerd Meedogenloos aanschaffen.


5 / 5

Een meedogenloze weg

In eerste instantie lijkt het alsof je drie compleet verschillende verhalen leest. Toch merk je al gauw dat niets minder waar is. Je volgt de zusjes Mandy en Lisa die op de vlucht zijn voor wat hun ouders naar boven hebben gehaald. India, een Amerikaans meisje, die zich bevind in naar wat het lijkt een uitzichtloze situatie. En de ex-geliefden Tim Bosman en Suzanne Meyer. Wat hen verbind kom je als lezer gaandeweg achter op een wervelende en nietsontziende storm aan gebeurtenissen.

Allereerst moet ik bekennen dat ik het boek binnen twee dagen, met niet extreem veel tijd om te lezen, uit had. Dus dit bewijst wel dat de schrijfstijlen perfect samen zijn gevloeid tot één geheel en vlot gelezen kan worden. Ik merkte niet dat het hierbij om twee verschillende schrijvers gaat. Ook zorgt de vaart in het verhaal, de opéénvolging van gebeurtenissen en de cliffhangers aan het eind van elk hoofdstuk dat je door wil/moet blijven lezen. Ondanks dat ik de plottwist aan zag komen, wellicht een nadeel als je veel leest, stoorde mij dit niet. Ook had ik ergens in het verhaal het gevoel dat een aantal dingen ongeloofwaardig waren maar dit werd verderop ruimschoots goed gemaakt. Helaas kan ik hier niet teveel over uitweiden zonder onderdelen van het verhaal te verklappen en het plezier van toekomstige lezers te ontnemen. De psychologie van de karakters kwam steeds stukje bij beetje naar voren en zit op een passende manier in het verhaal verweven. Je leert hen als lezer zijnde kennen maar niet op zo’n manier dat je al hun keuzes direct begrijpt. Ook zijzelf blijven interessant en intrigeren tot het laatste woord. De titel is absoluut passend bij het verhaal en ik had geen betere titel kunnen bedenken. Het vat compleet de heftige verhaallijn samen in één woord.

Wat mij betreft mogen beide schrijvers zeker vaker samen een boek schrijven. Het liefst ook een vervolg op ‘Meedogenloos’ of anders gewoon een nieuwe steengoede thriller.
Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
,
Meedogenloos
Meedogenloos
Melissa Skaye, J. Sharpe
Paperback  300 paginas
1750