Pijngrens Paperback

Pijngrens
 

Samenvatting

Wat doe je als je grens is bereikt? Met Pijngrens levert Loes den Hollander opnieuw een razend spannende thriller af! Juli 2014 - Het leven van Annemiek Verwey, Bridget Homberg en Maxim Teeven lijkt in balans te zijn. Maar dan...Meer Pijngrens Lees meer

Product Informatie

Auteur

Loes den Hollander

Taal

Nederlands

Uitgever

De Crime Compagnie

ISBN

9789461093431

Productsoort

Boek

Categorie

Literaire thrillers

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

november 2018

Pagina's

320

Formaat

215 x 138 x 28 mm

Samenvatting

Wat doe je als je grens is bereikt? Met Pijngrens levert Loes den Hollander opnieuw een razend spannende thriller af! Juli 2014 - Het leven van Annemiek Verwey, Bridget Homberg en Maxim Teeven lijkt in balans te zijn. Maar dan...Meer Pijngrens Lees meer

Paperback
320 pagina's
€ 6 99
eBook € 7,99

Bekijk alles van Loes den Hollander
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Wat doe je als je grens is bereikt? Met Pijngrens levert Loes den Hollander opnieuw een razend spannende thriller af! Juli 2014 - Het leven van Annemiek Verwey, Bridget Homberg en Maxim Teeven lijkt in balans te zijn. Maar dan worden ze geconfronteerd met een vliegtuigramp die herinneringen wakker maakt aan een ramp die jaren geleden plaatsvond en die nog niet goed is verwerkt. Ze zoeken ieder voor zich naar manieren om de onrust en de angst waar ze last van hebben te bezweren. Daarbij komt Annemiek voor een cruciale beslissing te staan, moet Bridget alles op alles zetten om de koers die ze gekozen heeft overeind te houden en maakt Maxim voor de tweede keer in zijn leven een onherstelbare fout. 


Product Informatie

Auteur

Loes den Hollander

Taal

Nederlands

Uitgever

De Crime Compagnie

ISBN

9789461093431

Productsoort

Boek

Categorie

Literaire thrillers

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

november 2018

Pagina's

320

Formaat

215 x 138 x 28 mm

Beoordelingen

‘Pijngrens’- Loes den Hollander4 / 5

Weer een sterke thriller van Loes den Hollander

Loes den Hollander heeft met Pijngrens weer een ijzersterke thriller afgeleverd. De spanningsboog is goed en het is moeilijk het boek aan de kant te leggen. De auteur schept in elke thriller nieuwe personages en situaties, waardoor haar boeken altijd verrassend blijven. In Pijngrens hebben de personages ingewikkelde relaties, die op een bepaalde manier met elkaar verweven zijn. De schrijfster heeft dit heel sterk uitgewerkt in haar thriller en doseert de informatieverstrekking goed, waardoor je steeds meer te weten komt over het plot en de spanning voortdurende aanwezig is.

Aan het eind heeft de schrijfster een mooie plottwist voor ons petto, waardoor de dader uit een onverwachte hoek komt. Het boek heeft een duidelijk eind, maar toch heeft de schrijfster ervoor gekozen nog een hoofdstuk toe te voegen, waarbij het verhaal toch een ander staartje krijgt. Al met al weer een heerlijke thriller van Loes den Hollander!


4 / 5

die cover past zooooo goed!

In dit boek neemt de auteur je mee naar mensen die familieleden verliezen door een vliegtuigramp. Als er een nieuwsbericht komt dat er weer een vliegtuig is neergestort, komen alle oude gevoelens weer naar boven uit hun eigen herinneringen.
Het boek heeft vrij veel personages. Annemiek is een vrouw met een verleden dat ze liever geheim wilt houden. Maar toch kriebelt het en wil ze weer terug naar die tijd.
Bridget werkt in een tweedehands kledingzaak en is vrijgezel. Ze probeert haar ex-man te ontlopen: Maxim. Hij heeft nogal losse handjes en ze wil nooit meer naar hem terug. Ze heeft een zoon waar ze dol op is.
Maxim is een man, waar ik de kriebels van kreeg. Hij is gewelddadig als hij zijn zin niet krijgt. Hierdoor werkt hij zichzelf enorm in de problemen. Hij maakt een fout die hij niet meer kan rechtzetten. Toch doet hij er alles aan om er mee weg te komen.
Er is iets met de personages, ze hebben iets met elkaar te maken. Als lezer voel je dat gewoon. Een ding had ik al vrij snel in de gaten. Je wilt de personages helpen, je wilt dat ze er zelf ook achter komen. Meeleven met hun verhaal dat doe je in dit boek echt.
Er zit ook een vrouw in waar mijn haren van overeind gingen staan. Een moeder die nogal gelovig is en daarom de verkeerde keuzes maakt voor haar dochter. Ze komt op mij over als een soort heks. Dan ben je blij dat je het zelf er goed getroffen hebt thuis!

Ik heb het niet snel bij een boek van deze auteur, maar het verhaal moest op gang komen. Ik had ook een beetje moeite om in het verhaal te komen, omdat er brij veel personages waren. Ik wist even niet meer wie er bij wie hoorde af en toe. Dus moest ik even terug bladeren. Maar na 100 blz. zat ik er helemaal in en werd ik weer helemaal ondergedompeld en op het verkeerde been gezet. Dit blijft ze telkens weer doen en dat is echt heerlijk. Je denkt te weten wat er aan de hand is. Maar je zit er weer faliekant naast. Ze schrijft geen voorspelbare thrillers. En dat vind ik heerlijk.
Ik lees een Loes in 1 of twee dagen uit. Deze heb ik een paar dagen langer over gedaan. Een heerlijk boek om te lezen in het zonnetje en er helemaal in op te gaan!

De cover vind ik echt super goed gekozen bij dit verhaal. Een hand op de grond met akelig lange nagels….. Er zit een scene in het boek, waar dit in voorkomt. En daar kreeg ik de kriebels van. Het geeft de cover een ander gevoel, als voor het lezen. Hoe dat komt? Dat moet je zelf gaan lezen. Dan begrijp je helemaal wat ik bedoel.

Ik geef het boek 4****

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Pijngrens
Pijngrens
Loes den Hollander
Paperback  320 paginas
699