Rio Grande Paperback

Een razend spannende roadtrip door Mexico

Rio Grande
 

Samenvatting

Een razendspannende roadtrip door Mexico Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego...Meer Rio Grande Lees meer

Product Informatie

Auteur

Nathalie Pagie

Taal

Nederlands

Uitgever

Boekerij

ISBN

9789022582831

Productsoort

Boek

Categorie

Literaire thrillers

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

april 2018

Pagina's

304

Formaat

210 x 135 x 29 mm

Samenvatting

Een razendspannende roadtrip door Mexico Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego...Meer Rio Grande Lees meer

Paperback
304 pagina's
€ 10 00
eBook € 7,99

Bekijk alles van Nathalie Pagie
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Een razendspannende roadtrip door Mexico Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil: vrijheid en avontuur of een gesetteld gezinsleven. De eigenzinnige Tara mist haar partner in crime en grijpt zijn vermissing met beide handen aan om hem achterna te reizen. Haar baas heeft aanvankelijk zijn bedenkingen - nergens sneuvelen er momenteel zo veel journalisten als in Mexico - maar stemt toch toe als hij kansen ziet voor een wereldwijde primeur. Op één voorwaarde: ze gaat niet alleen, de mysterieuze undercoveragent Jay zal haar vergezellen. Samen doorkruisen ze de binnenlanden van Mexico, waar het gevaar voortdurend op de loer ligt. Als een anonieme tip hen naar de beruchte motorbende Escorpiones leidt en Diego in levensgevaar blijkt te verkeren, wordt het pas echt bloedlink. De pers over de boeken van Nathalie Pagie 'Door de vakantielocatie doet Paradijsvogels aan een Suzanne Vermeer denken - een vergelijking die absoluut in het voordeel van Pagie uitvalt.' VN Detective en Thrillergids 'Casa Familia is een lekkere ouderwetse avonturenroman in een modern jasje.' Vrij Nederland 'Zinderende spanning in het paradijs.' BN DeStem


Product Informatie

Auteur

Nathalie Pagie

Taal

Nederlands

Uitgever

Boekerij

ISBN

9789022582831

Productsoort

Boek

Categorie

Literaire thrillers

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

april 2018

Pagina's

304

Formaat

210 x 135 x 29 mm

Beoordelingen

‘Rio Grande’- Nathalie Pagie5 / 5

Nathalie Pagie wordt steeds beter...

Wat een bloedstollende thriller door Mexico... de derde in reeks met Tara en Diego. Waar andere auteurs afzakken wordt Nathalie Pagie alleen maar steeds beter vind ik. Nu op naar de volgende die klaar ligt... Ijsengel, zonder Tara en Diego. Kijk ook alweer uit naar de vokgebde thriller met dit fantastische duo!
En zeker niet minder als pluspunt: zeer betaalbaar, zelfs als een boek pas uit komt. Waar andere boeken vaak nieuw €20 of nog meer kosten, kun je de boeken van Nathalie Pagie voor €10 kopen als ze net uitkomen en na een tijdje nog goedkoper. Dit maakt lezen en boeken "verzamelen" in de boekenkast toegankelijker voor meer mensen.


5 / 5

Super goed

Wat hou ik toch van de eigenzinnige Tara! Zo blij om weer een avontuur met haar te beleven. En wat is dit avontuur onwijs spannend! De spannendste tot nu toe denk ik zelfs.
Het verhaal is aangrijpend en ontzettend meeslepend, eenmaal begonnen zit er niets anders op dan door te lezen tot je het boek uit hebt, want er is geen enkel punt waarop je het makkelijk weg kunt leggen.

Rio Grande is een super vlotte, super gave en super goede Nathalie Pagie! Ze weet je op het puntje van je stoel te laten zitten en laat de personages en hun omgeving helemaal tot leven komen, waardoor je intens mee(be)leeft.
Ik wil het liefst nu meteen verder in een volgend Tara en Diego avontuur!


4 / 5

Vliegensvlugge thriller vol spanning en vaart!

De cover van het boek laat een prachtig zonnig bergachtig landschap zien met een brede rivier er doorheen stromend. Ook zie je de achterzijde van een roodharig vrouw, wie in gedachte lijkt uit te kijken over de rivier. De zin “Een razend spannende roadtrip door Mexico” trok helemaal mijn aandacht en zorgde ervoor dat ik het boek meteen wilde gaan lezen.

Tara Linders vertrekt in dit verhaal nogal halsoverkop en onder bizarre omstandigheden naar Mexico. Vooral om haar vermiste ex-collega Diego op te sporen maar of dit aan het licht mag komen is de grote vraag. Aangezien undercoveragent Jay zich meldt bij de redactie waar Tara werkt en haar onder andere voorwendselen mee wil hebben naar Mexico. Infiltreren in een griezelige motorbende? Kan Tara dit wel en hoe zal zij Diego dan moeten vinden? Al dan niet genoeg redenen om haar koffers te pakken.

Voor mij is dit echt een vliegensvlugge thriller vol spanning en vaart. Het boek las heerlijk weg door de soepele schrijfstijl van Nathalie Pagie. Licht, luchtig en toch serieus passende bewoording bij het daadwerkelijke verhaal. Ook de culturele en topografische feiten in ‘Rio Grande’ geven het geheel extra sfeer, laat de verbeelding tot leven komen en dragen bij aan het leesplezier. Wellicht hadden de hoofdpersonages nog meer inzichtelijk gemaakt kunnen worden voor mij, maar dit kan ook komen omdat ik de voorgaande delen over dit journalistieke duo nog niet gelezen heb. Die ik overigens zeker wel wil gaan lezen. Prettig leesvoer is namelijk altijd meer dan welkom in mijn leesstapel!


4 / 5

Een roadtrip door stoffig Mexico!

Voor de Thrillzone Leesclub mocht ik het derde deel over Tara en Diego, getiteld Rio Grande, van Nathalie Pagie lezen.
Wat een mooi couplet van Joris Linssen van zijn band Caramba op de derde bladzijde, erg toepasselijk voor deze thriller die zich grotendeels in Mexico afspeelt. Door de plattegrond van Mexico op de vierde pagina wordt de titel van het boek al grotendeels verklaard.
Tara werkt op dit moment alleen bij De Dageraad want haar collega Diego een rustperiode heeft ingelast en is vertrokken naar zijn geboorteland Mexico. Wanneer de vrouw van Diego zich bij Tara meldt dat ze al lang niets van hem gehoord heeft, hoeft Tara niet lang na te denken om haar zoektocht te starten in Mexico. Haar baas doet haar toevallig net een voorstel om de undercover agent Jay te vergezellen die een laatste klus in Mexico moet oplossen, de bendeleider Koos Korevaar van motorclub Escorpiones dient uit de weg geruimd te worden. De schrijfster beschrijft de motorbende en hoe de rollen hierin zijn verdeeld, heel duidelijk.
Eenmaal in Mexico ontpopt Tara zich als een jonge, stoere (op de motor!) en slimme vrouw die zich goed staande kan houden in gevaarlijke situaties en echt haar mannetje staat! Is ze op tijd bij Diego, kan ze haar zoektocht combineren met het assisteren van Jay en waarom heeft Jay precies haar meegevraagd bij zijn laatste opdracht?

De korte hoofdstukken lezen lekker snel weg, het verhaal wisselt zich af tussen Diego, Tara, Alberto en Jay. Alberto leer je kennen als Mexicaanse puber die er niets voor voelt om zich aan te sluiten bij een jeugdbende. Lukt het hem om hiervan verwijderd te blijven?

Kortom wederom een heerlijk spannend deel over Tara en Diego, prima los te lezen, soms lijkt het net een filmscript, je waant je echt in warm en stoffig Mexico! Echt een heerlijk spannend boek om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie!


4 / 5

Spannende Thriller!

Journaliste Tara Linders wil graag naar Mexico worden uitgezonden om haar goede vriend en collega Diego te gaan zoeken ,die al een aantal maanden vermist is, nadat hij voor een sabbatical naar Mexico is vertrokken. Als ze gevraagd wordt om undercover te gaan voor een opdracht van de geheime dienst grijpt ze haar kans en vertrekt samen met een geheim agent Jay Jennings naar Mexico.
Op de motor gaan ze op weg naar de thuishaven van de motorbende Escorpiones en gelijktijdig op zoek naar Diego. Een spannende roadtrip, vol gevaar, door de binnenlanden van Mexico.

Rio Grande is het derde deel rondom de journalisten Tara en Diego, maar prima als zelfstandig boek te lezen.
Het boek is vlot geschreven in een prettige schrijfstijl . Korte hoofdstukken, verschillende verhaallijnen van personages , die uiteindelijk bij elkaar komen. De beschrijvingen van het landschap en de steden ,waar Tara en Jay doorheen rijden, zijn een mooie toevoeging en maken dat je nog verder het verhaal in wordt getrokken.

Nathalie Pagie weet je als lezer helemaal mee te nemen in het verhaal en naar de ontknoping. Een spannende thriller die nergens verveelt.
Het was mijn eerste kennismaking met de schrijfster, maar zeer niet de laatste. Ik ga de vorige delen zeker lezen en ben benieuwd naar het vervolg.


Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Rio Grande
Rio Grande
Nathalie Pagie
Paperback  304 paginas
1000