• NextPrevious

Sapiens

Bekijk alles van

Yuval Noah Harari

Kies uitvoering
19.99
Dit product is online uitverkocht. Probeer het in jouw Bruna.

Samenvatting

Samenvatting
Zo'n honderdduizend jaar geleden leefde de Homo sapiens nog een tamelijk onbekommerd bestaan in een uithoek van het Afrikaanse continent en deelde hij de planeet met ten minste vijf andere menssoorten. Maar op een zeker moment onderging het brein van deze mens een ingrijpende verandering: nu kon hij zich plots verbeelden dat het gras elders wel eens groener zou kunnen zijn, en dus maakte hij zich op om de wereld te veroveren. In 'Sapiens' neemt Yuval Noah Harari ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we zo geworden als we nu zijn? 

In zijn aanstekelijke relaas laat Harari ons kennismaken met het meest dominante wezen op aarde: de mens. Yuval Noah Harari doceert geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. 'Sapiens', zijn kleine geschiedenis van de mensheid, werd in veertig landen vertaald. Wereldwijd werden er meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. 

'Een grootse historie van de menselijke beschaving.'
Mark Zuckerberg

' 'Sapiens' is een even originele als brutale geschiedenis van de mens.'
Bas Heijne

Productinformatie

Auteur
Yuval Noah Harari
Uitgever
Thomas Rap
Taal
Nederlands
ISBN
9789400407930
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenLiteratuur & RomansNon-fictieLiteraire non-fictie
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
1/19/2017
Formaat
231 x 151 x 30 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken