Toeval
15.00

Tijdelijk niet voorradig

Heb je ooit gevoeld dat er iemand in je buurt was, zonder je zintuigen te gebruiken?
Ervaar je soms iets met je zintuigen of je gevoel, hoewel dit niet rationeel te verklaren is?
Heb je in het verleden voorgevoelens of voorspellende dromen gehad?

Toeval bestaat niet? Toevallig wel!

Mijn naam is John Schilder. Ik ben geboren in Maastricht en opgegroeid in een gezin met Indonesische roots. Al sinds mijn jeugdjaren heb ik een fascinatie voor de vragen des levens - met name voor die vragen die gerelateerd zijn aan ogenschijnlijk onverklaarbare gebeurtenissen.

In mijn zoektocht naar antwoorden heb ik in de loop der jaren een onzichtbare sturing mogen ervaren. Een sturing die mij door een samenloop van toevalligheden in contact liet komen met interessante mensen en boeken. Deze ontmoetingen leerden mij dat vele anderen eenzelfde nieuwsgierigheid ervaren naar onverklaarbare gebeurtenissen.

Daarom dat ik besloot mijn ideeën over de fenomenen des levens (en vooral het verschijnsel toeval) te bundelen, om ze te delen met andere geïnteresseerden. Het door mij geschreven boek Toeval dat geheel door toevalligheden tot stand is gekomen, vormt voor mij gevoelsmatig een onderdeel van mijn levensbestemming.

Ik omschrijf mijzelf wel eens als een praktiserend christen. Dat houdt voor mij in de praktijk in dat ik mij in mijn levenswandel laat leiden door een niet-zichtbare sturing. In mijn uiteenzetting maak ik gebruik van religieuze, rationele en psychologische benaderingen. Het boek dient daarom met een open vizier gelezen te worden, zodat je vervolgens je eigen conclusies kunt trekken. Ik spreek dan ook de wens uit dat dit werk jou als lezer enige handvaten mag bieden in je persoonlijke zoektocht naar de mogelijke antwoorden op ... !

0 | 0