• NextPrevious

Paper Time Werkplanner special edition

Bekijk alles van

Marloes Lubberding

Kies uitvoering
Aantal
29.5
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Paper Time Werkplanner SPECIAL EDITION De ideale planner voor al je werkzaamheden bestaat! De werkplanner van Paper Time. Dankzij een slim niet-datumgebonden planningssysteem met ringbandje en losse vullingen is Paper Time dé perfecte combi van een agenda (52 werkweken), notitieboek, social media planner en to-do-lijst. Daarmee is Paper Time de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. Eindelijk overzicht! Daarnaast is Paper Time gewoon een supermooie musthave. Daar kun jij mee gezien worden op weg naar een business meeting! Of op kantoor. Of gewoon thuis aan de keukentafel. Yay, offline is de nieuwe luxe! Special edition De nieuwe Paper Time Werkplanner Special Edition is een prachtig drieluik A5 ringband met totaal 144 pagina's. Door de ringband kun je makkelijk navullingen toevoegen. Het drieluik sluit met een handig onzichtbaar magneetje. Inhoud: 
- jaardoelen overzicht - 4 kwartaaldoelen overzichten - 52 werkweken 
- 4 kwartalen social media planner 
- 21 pagina's met notitieruimte  En een handig blokje van 50 vel (100 pagina's) dagplanningoverzichten die je door de ringband gemakkelijk kunt toevoegen. Paper Time is een slimme (en mooie) combinatie van een weekplanner, notitieboek, agenda, social media planner en to-do-lijst in 1! De planner is niet datumgebonden, dus je kunt op elk moment van het jaar starten met plannen. Bijpassende navulling dagplanning ISBN 9789083016566 Let op: navullingen versie 1.0 zijn NIET geschikt voor deze special edition

Productinformatie

Auteur
Marloes Lubberding
Uitgever
Paper Time (onderdeel Paraaf)
Taal
Nederlands
ISBN
9789083016504
Productsoort
Boek
Uitvoering
Losbladig boek
Categorie
KantoorPapier & schrijfwarenAgenda
Leeftijd
Onbekend
Verschijningsdatum
7/22/2019
Aantal pagina's
144
Formaat
233 x 173 x 29 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken